2789
عنوان

دزدی

224 بازدید | 15 پست

سلام 

من تو یه فروشگاه کار میکنم که ۵ تا صندوق داریم 

یکی از صندوق دارا از هممون قدیمی تره 

اتفاقا دختر مهربونی هم هست و هوای همه رو داره و یه جورایی کمکشون میکنه که تو دردسر نیفتن تو مغازه 

چندین بارم برام خوراکی و میان وعده و این جور چیزا خریده و کلا با هم  اوکی ایم 

حالا چند وقته من متوجه شدم که از صندوق پول میدزده 

یه کاری میکنه که تو حساب کتابا چیزی معلوم نشه و مغایرت نداشته باشیم اصلا شیفت ما ولی خب من چندین بار به چشم دیدم که یا پول نقد بر میداره یا به مشتری میگه پول و بزنن به کارتش ولی کارت نمیکشه 

حالا به نظرتون من چی کار کنم ؟ به صاحب کارم بگم ؟ اگه بفهمن چی کارش میکنن 

فکرم نمیکنم نیاز مالی داشته باشه اخه خیلی ولخرجه 

سرت تو کار خودت باشه😶😶😶

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اول با خودش حرف بزن و تذکر بده که اگر انجام بده میری میگی اگر بازم کرد برو بگو یا اگر می‌ترسی برات بد بشه تو یه نامه ناشناس بنویس بذار روی میزش یا جایی که ببینه و بترسه اگر باز کرد بگو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اسی من باشم حتما میگم.چون میدونم اون دنیا گناشو پای منم مینویسن که دیدمو سکوت کردم

اخه از یه طرف بالا سرمون از رو طرف دوربینای قوی و حرفه ای داره اگه بگه دوربینا رو چک کننو چیزی پیدا نکنن اون وقت من و بیرون کنن چی ؟