2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

313 بازدید | 19 پست

سلام 

خیلی دلم پره از شوهرم امروز با دوستم رفتم بیرون

فقط ۴۰ هزار تومن با خودم بیرون چون قصد خرید نداشتم

ولی رفتیم تو پلاستیک فروشی از این سطل اشغالیا ک رو در کابینت وصل میشه از اونا چشم خورد گرفتم قیمتشم ۱۸ هزار بیشتر نبود 

شوهرم وقتی اومد خونه رفت تو اشمز خونه دید و شروع کرد به غر زدن این جیه گرفتیو و هزار تا غره دیگ 

نمیدونم چرا اینجوری کرد

چون خیلی جاها غناعت کرد توقعش از من اینه کع هیجی خرج نکنم🙁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برا خودت ک النگو نخریدی برا خونه خرید کردی 😐

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خرج کن خرج کن خرج کن تا یاد بگیر با دعوا با قهر خرج بتراش داخل موقعیت قرارش بده که نه نتونه بگه والا تو خوب زنی بودی با 40 هزار تومن از خونه بیرون رفتی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

پر رو هستن

شوهر منم خودش به صدتا آشغال پول میده مثلا کلی وسیله ورزشی و پودر برا باشگاه اینا خرید سه جلسه رفت دیگه نرفت همش افتاده یه گوشه و.... خیلی چیزای دیگه این یه مثالش بود

اون وقت من اگه یه وسیله خونه ای چیزی بگیرم بعد از سالها و ماه ها بازم میگه تو اصلا مراعات نمیکنی میری به یه چیزای به درد نخور پول میدی🙄

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنیدانشالله حاجت روابشین🧡

اشکالی نداره عزیزم زندگی خودتو با کسی مقایسه نکن همیشه ظاهر زندگی بقیه مثل باطنش ن نیس خوب شوهر تو هم اخلاقش اینجوریه خدا هر کسی رو ی جوری آفریده تو سعی کن با شوهرت با سیاست حرف بزنی تا کاری ک میخوای انجام بده 

دوست دارم عشقم 😍

از دست مردا. چرا هر چی زنا برا خونه بگیرن میگن مگه بدرد میخوره این!! والا خانما با همین خریدای کوچولو کلی ذوق میکنن. نمی‌ذارن که لذتشو ببریم 

🌺 زندگی ما زاییده ی اندیشه ی ماست (مارک اورل)🌺

توهم به روش بیار اگه خواست بهت بگه

دقیقا همین الان بحثش بود بهش گفتم خستم کرده بخدا😑

خودش فوتبال.استخر.کلاس ارگ.همه چی میره با دوستاش تفریح اما من همش باید تو خونه باشم رسمشونه زن نباید بیرون از خونه بره 

هر۵.۶ماهی یه بار یه خرید باخودش یا اگرم مریضی چیزی باشه یه دکتر تمامم 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنیدانشالله حاجت روابشین🧡
دقیقا همین الان بحثش بود بهش گفتم خستم کرده بخدا😑 خودش فوتبال.استخر.کلاس ارگ.همه چی میره با دوستاش ...

اوهوووووو چه غلطا زن مگه دیگه ادم نیست ؟ اسیر که نگرفتن

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!