2777
2789

سلام اعضای محترم نی‌نی سایت

من افسانه هستم

این اولین تاپیکمه ، واقعا به مشاوره و راهنمایی نیاز داشتم

از طرفی موضوعی بود که برای خانوادم نمیتونستم تعریف کنم

موضوع برمیگرده به مدتی پیش که با چندتا از دوستای صمیمی‌م از دانشگاه برمیگشتیم

بعد یه مدتی تو راه برگشت با چندتا آقا پسر هم مسیر میشیم و دیگه دائما باهم برمیگردیم . اسم مخفف اون آقایون a و m و a هست مثلا و اسم دوستام هم s و h 

آقای a یه رفتار هایی داشت که منو به شک مینداخت ، به نسبت بقیه بیشتر بهم توجه میکرد ؛ برنامه بیرون رفتن که میذاشتن به اصرار منو با خودش میبرد و علاقه مند بود هرجا که میره منم همراهش برم ، گاهی اوقات برام آب میگرفت بدون اینکه خودم ازش بخوام ، و توی بحث هایی که پیش میومد تنها از من حمایت میکرد ، گاهی بیشتر از مسیرش باهام راه میومد و وقتی ما بدون اونها میرفتیم میدوید تا خودش رو بهم برسونه ؛ من احساس کردم دوستش دارم ولی چیزی بهش نگفتم و اونم حرفی نزد .

چندماه بعد این دوستم به آقای m علاقه‌مند میشه و باهم وارد رابطه میشن اما یخورده بعد آقای m میاد به من میگه که از من خوشش میاد و منم جواب منفی بهش میدم . ایشون هم برای اینکه وجهه من رو خراب کنه یا از روی لج و بهرحال به هر دلیلی به آقای a میگه که من دوستش دارم . آقای a هم میاد پیامش رو برام فوروارد میکنه و ازم می پرسه واقعا دوستم دارین ؟ منم برای اینکه اول پیش قدم نشم گفتم من هیچ علاقه ای به شما ندارم . ایشونم دیگه حرفی نزد ؛ ممکن بود آقای a با اون رفتار ها بهم علاقه‌مند بوده باشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید جوابش رو علنا به صورت اره یا نه میگفتی.باید یه جوری میپیچوندیش

اون لحظه انقدر هیجان داشتم که چیزی به ذهنم نمیرسید واقعا ، فقط نمیخواستم اونی که اول علاقه‌ش لو میره من باشم ؛ مغرور گروه بودم که مرده شور این غرور رو ببرن