2777
2789
عنوان

یعنی چه😐

96 بازدید | 8 پست

یعنی چی یه خانم تاپیک زده ۸۵ درصد ده هشتادیا هرزن با یه مرد زن دارن مگه تحقیق کردی؟؟ تازه میگه روانشناسه😏 دیگه وای به بقیه شون یعنی چه به ما تهمت میزنه که ما هرزه ایم پس بقیه ی ده ها فقط ما ده هشتادیا هر چی میشه مقصرش ماییم همه انگ ها رو میچسبونن به ما که چی بشه اونا بدبختیا و دردای ما رو نکشیدنه که ما رو درک کنن که بیاد تاپیک بزنه که ده هشتادیا اینجورن اونجورین واقعااا این روانشناسه بدبخت اونی که میره پیشش واقعاا متاسفم براش😔

توانایی و هوش ما از اون چیزی که شما فکر میکنین بیشتره دلیلی نمیشه که دوتا دختر رو دیدی بگی همه ده هشتادیا هرزن 

لطفااا اونایی که میگن ده هشتادیا چیزی نمیفهمم و اینکه چرا میان به ما مشورت میدن درحالی که اونا هنوز عقل ندارن و چیزی نمیفهمن وارد تاپیک نشن و نظر ندن ممنون🙏🏻

.

شعور ندارن بعضیا

کلی نگری بلدن فقط

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظرم چه ده ۹۰ چه ۸۰ و ۷۰ و ۶۰ و ۵۰ و...

همه مثل هم اما بیشترا متاسفانه شعور ندارن بعد خودشون بزرگ فرض میکنن 

استارتر قفل کن نی نی یار نترکونه💞  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

واقعاا براشون مهم نیست که ما ناراحت میشم کم از دست خانوادمون نمیکشیم و وقتی هم وارد نی نی سایت میشم به همه ی ده هشتادیا توهین میکنن به جایی که حالم خوب بشه بدترم میشه

.
من نمیدونم کی گفته و موضوع چیه ولی خودم با چشم میبینم ک اکثر دخترای ۱۵,۱۶ساله دارن راهو اشتباه میرن& ...

همه که مثل هم نیست بستگی به تربیت خانواده هم داره عزیزم

.