2777
2789
عنوان

دلم تنگشه

83 بازدید | 11 پست

من با ی پسر خیلی خوب بودم خیلی رفیق بودیم خیلی هوام و داشت کسی میگفت بالا چشت ابرو به من

بیچاره اش میکرد ...

حتی با رفیق چند ساله اشم سر من کات کردن 

ولی خوب فقط رفیقم بود دیروز گفت اوکی نیستم پیام نده بهم 

گفتم چی شد گفت هیچی خوبم گفتم میخوای زنگ بزنم صحبت کنیم گفت ن اصلا گفتم آهنگ یکم گوش کن گفت فقط تو حالم و الان خوب میکنی گفتم خوب بیا صحبت کنیم الان زنگ میزنم هرچی زنگ زدم جواب نداد گفتم خوب مث آدم بگو چته من الان چکار کنم وقتی نمیدونم چی شده گفت خوبم الان هیچی واش(تکلیفش با خودش معلوم نبود)

منم گفتم اوکی بای اومد گفت ناراحتی از دستم گفتم ن ولی میخوای تنها باشی ما ک مهم نیستیم برو مزاحمت نشم 

گفت اعصابم خورده خورد ترش نکن لطفا 

دیگ رفت تا آخر شب ساعت ۳ و دوباره پیام داد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ی بهونه امد ی سوال پرسید گفتم خوبی گفت آره تو خوبی گفتم مهم مگ ؟ گفت پس اسکلم میپرسم ازت گفتم شاید ...

گفت عزیزم حالت خوبه چرا درست جواب نمیدی 

گفتم آره خوبم 

دوباره پیام داد با کی حرف میزنی گفتم با دوستم و...

یکم باهاش دوباره سر سنگینم دلم میخواد بیاد از دلم در بیاره چون خیلی اذییت شدم از دیشب 

از ی طرفم الان اوکی نیست باید حالش و خوب کنم‌‌‌...

عهههه دقیقا رفتار منو داره منم وقتی اعصابم از بقیه خورد میشه با آدمایی ک برام مهمن اینطوری حرف میزنم ...

باید چکار کنم الان از دستش ناراحتم از طرفی هم حالش اوکی نیست 

همون سرسنگین نمیشدی اینجورنازکنی کافی بوداونم نمیخادبهت بگه دیگ چش هست خوب میشه زیادنگوچته چیشده وهی سعی کنی حالشوخوب کنی بدترمیشع 

من ک حالم بهتر میشه پیام میدم فقط بزار یه چند روز بگزره یه مشکلی براش پیش اومده یا از چند جا تو فشاره دوستتت داره ولی الان وضعیتش خوب نیست خودش بهت پیام میده میگه ک از رفتارش پشیمونه

🙃

همون سرسنگین نمیشدی اینجورنازکنی کافی بوداونم نمیخادبهت بگه دیگ چش هست خوب میشه زیادنگوچته چیشده وهی ...

من نگفتم بهش دیگ ولی‌ آمد گفت بیا شب یکم میخوام باهات حرف بزنم 

من ک حالم بهتر میشه پیام میدم فقط بزار یه چند روز بگزره یه مشکلی براش پیش اومده یا از چند جا تو فشار ...

بهم گفته شب بیا حرف بزنیم ...چیزی از ناراحتیم بگم یا ن بزارم حرفاش و بزنه ی بار ک اوکی بود بهش بگم؟

بهم گفته شب بیا حرف بزنیم ...چیزی از ناراحتیم بگم یا ن بزارم حرفاش و بزنه ی بار ک اوکی بود بهش بگم؟

نه نگو بزار بهتر شد بعدن... اینطوری یه چیزی میگه بیشتر ناراحت میشی

نه نگو بزار بهتر شد بعدن... اینطوری یه چیزی میگه بیشتر ناراحت میشی

چیزی ک نمیگه ولی خیلی تو هر شرایطی کمکم کرده وقتی ی کوچولو حالش خوب نباشه دیوونه میشم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز