2777
2789
عنوان

قرص برای چاقی

322 بازدید | 23 پست

سلام خانوما خوب هستین 

یه قرص بهم معرفی کنین خود به خود چاق کنه نه اینکه اشتها آور باشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین باید مکمل زیاد بخوری ویتامین ای و مولتی ویتامین اهن و امگا. غذا هم در حد معقول 

عریزم اینا چند روزه جواب میدن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

خودب خودهواپربشه مثلا

خودب خودنمیدونم یه قرص میدونم ولی چاق میکنع من خودم از۴۹کیلوهیچ وقت بیشترنمیشدم دیگ لاغرترهم شدم یه مدت شدم ۴۵خیلی زشت بودقرص روخوردم شدم ۶۵😊

خودب خودهواپربشه مثلا خودب خودنمیدونم یه قرص میدونم ولی چاق میکنع من خودم از۴۹کیلوهیچ وقت بیشترنمیش ...

خو چیه

من قرص مخمر ابجو میخورم میگن اشتها اوره ولی تو اشتهام تغیری ایجاد نشده یه ماهی هست میخورم تغیر کردم ...

یعنی بهتر شدی؟؟؟

قیمتش چنده و کجا خریدی 

من قرص مخمر ابجو میخورم میگن اشتها اوره ولی تو اشتهام تغیری ایجاد نشده یه ماهی هست میخورم تغیر کردم ...

اون به زوریه نهایت ۵کیلوچاق بشی اونم خیلی بایدبخوری زودهم برمیگرده نخوری قرص رد

قرص عوارض و برگشت داره عاخه

😭😭

بستگی ب فعالیتت داره. من با فعالیت بالا دو سه کیلو تو یه ماه

عریزم لابلاش چقدر غذا خوردی