2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد

92 بازدید | 9 پست

باشگاه باکلاس تو بالا شهر برم آرایشگاه باکلاس کلا جاهایی که بالاشهر ووو تو چشمن  اعتماد به نفسم رو بالا میبره اما نه عملیش میکنم نه پولشو دارم 

دلم میخواد مثل آدمای سطح بالا  زندگی کنم 

حیف

این کاربری دست دو نفر است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و منی که فقط دلم میخواد تو اتاقم باشم و کتابامو بخونم .. 

علاقه ای به توجه بقیه و زندگی اجتماعی ندارم 

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
و منی که فقط دلم میخواد تو اتاقم باشم و کتابامو بخونم ..  علاقه ای به توجه بقیه و زندگی اجتماع ...

من ترس از اجتماع دارم اما دلم میخواد ترسم بشکنه اما نمیشه

این کاربری دست دو نفر است
در مورد چیه 

من الان فصل دو شم اما تا الان عالی بوده 

مثلا یاد داد چطور یکم تنبلی رو کنار بزارم و پیوسته کارم رو انجام بدم فصلای دیگشم هر کدوم درباره یک چیز توضیح میدهب و بنظرم خیلی مفیده

من ترس از اجتماع دارم اما دلم میخواد ترسم بشکنه اما نمیشه

من ترس از اجتماع ندارم فقط علاقه ای بهش ندارم اما اگه مجبورا یا بعضی اوقات که تو مود شلوغیم باشم خوب میتونم از عهدش بربیام ... 

اعتماد به نفستو با همین چیزایی که داری بالا ببر .. 

به نظرم هرکس که علمش بالاتر باشه باارزش تر از اونیه که پولش بیشتر باشه.. 

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨