کپلیییی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30468 عنوان اندکی تامل💔 269 بازدید | 5 پست کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸 1401/03/25 | 16:44 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeinozira عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2344 سلام گلم تو تاپیک کاپ کیک گفتی صبح ها ژله بخور صورتت چاق شهواقعا میشه؟ضرر نداره ژله؟ازکدوم ژله ها؟
کپلیییی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30468 سلام گلم تو تاپیک کاپ کیک گفتی صبح ها ژله بخور صورتت چاق شه واقعا میشه؟ضرر نداره ژله؟ازکدوم ژله ها؟ سلام عزیزم نه اصلا ضرر نداره همسرم میخورن ب بچه هاهم میدم..صورتو پر میکنه ناشتا باشی بهترهژله معمولی دیگه مارکش فرقی نداره کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
zeinozira عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2344 سلام عزیزم نه اصلا ضرر نداره همسرم میخورن ب بچه هاهم میدم..صورتو پر میکنه ناشتا باشی بهتره ژله معمو ... صورتشون رو پر کرده؟ببخشید گلم تو چجوری درست میکنی اخه مال من سفت و مثل بیرونیا نمیشه
کپلیییی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30468 صورتشون رو پر کرده؟ ببخشید گلم تو چجوری درست میکنی اخه مال من سفت و مثل بیرونیا نمیشه ببین عزیزم پودر ژله رو بریز اندازه توک قاشق چایخوری ژلاتین بزن بهش پودره اونم... بعد اب داغ ی لیوان اب سرد نصف لیوان اضافه کن همبزن باز بشه قشنگ..بزار یخچال ببندهبله مرمیکنه صورتو کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸