2777
2789
عنوان

بارداری و سقط

192 بازدید | 3 پست

سلام سقط خونریزیش چجوریه؟؟؟ من امروز روز دومه پریودمه ولی خون زیادی نمیبینم ب جاش درد میکشم زیر دلم خیلی درد میکنه رفتم دکتر ازمایش گرفتم ولی بقیه همه میگن بخاطر عفونته ک پریودیت درد دارع بنظرتون از چیه و سقط چجوریه

چ ((مهم نیست ))هایی ک الکی تایپ کردیم و واقعی دلمون شکست ....💔🥀🖤

عزیزم چه ربطی به سقط داره اخه

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ میدونم اخه خیلیا میگن علایم سقطه این درد زیاد 

نه عزیزم نگران نباش

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜