2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هایپر مارکتهای جای سختیه. ساعت کاری طولانی- ایام تعطیل و  عید و جمعه کاری و کارش هم سخته و ...

یه نفر میگه من ده تومن مبگیرم 

اگر خدا بخواد کاربری پنجممه. تا من باشم اضافه حرف نزنم .😅😪😐

همه ی بچه های هفت الان اومدن بیرون دیلی مارکت کار میکنن اگه نیخوای فروشگاه کار کنی برو دیلی مارکت چون حقوقش ی روز این ور اون ور نمیشه و معمولا همه ی شعبه هاش نیرو میگیرن حقوقش فک میکنم تا ۵ تومن باشه و بن خرید بیمه دانا ی روز در هفته اف البته سختیای خودشم داره جابجایی زیاد دارن از این شعبه ب اون شعبه میفرستنت

ممکنه مدیر باشه و از نیروهای رده بالای دفتری. اما صندوق و پرسنل سالن و انبار - ساعت کار طولانی و خیل ...

توی همون فروشگاه، وسیله میفروشه. این میشه مدیر؟ 

وس چرا جور دیگه ای تعریف میکنن    

حرف بدی زدم. غیر واقعیت گفتم. صندوق خیلی سخته. همش باید اونجا بشینی و دید دید صدای بارکدخوان و هی خریدها رو میزارن هی میرن و میان و دم غروب خیلی شلوق میشه. هر کی غر میزنه- باز توی سالن بهتره آدم راه میره هر از گاهی میشینه. اما صندوق یه لحظه نمی تونی بری. هماهنگی می خواد و آخر شب هم یه نیم ساعت طول میکشه صندوق رو تحویل بدی. صندوق خیلی سخته

همه ی بچه های هفت الان اومدن بیرون دیلی مارکت کار میکنن اگه نیخوای فروشگاه کار کنی برو دیلی مارکت چو ...

فعلا هفت بهم پیشنهاد شده، ایا اطلاعی از اون دارید؟ راست میگن ده تومن حقوقه و....  اخه پس چرا کسی نمیمونه با این حقوق

حرف بدی زدم. غیر واقعیت گفتم. صندوق خیلی سخته. همش باید اونجا بشینی و دید دید صدای بارکدخوان و هی خر ...

نه عزیزم چه حرف بدی زدی اتفاقا. کمک کردی.  نمیدونم چرا این دوستم بیخودی تعریف میکنه