2777
2789
آخی عزیزم معلومه خیلی دوستت داره خداروشکر🙏 انشالله که راضی بشن خونوادت. چرا ناراضی ان؟

چون با هم دوست بودیم و فهمیدن هر دو خانواده مذهبی هستن تقریبا و دوست برادرمه بخاطر همین برادرام مخالفن فقط و فقط سر لجبازی همین 

و اینکه مامان و خواهرام راضین فقط دو تا برادرم مخالفت می کنن و خانواده اونا هم خیلی راضین اما اگه ایندفعه هم نه بشنون دیگه فکر می کنم نیان 

دعام کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون با هم دوست بودیم و فهمیدن هر دو خانواده مذهبی هستن تقریبا و دوست برادرمه بخاطر همین برادرام مخال ...

عزیززززم😥 چقد سخت انشالله که راضی بشن.

داداشت که باید بشناستش.بگه اخه بهتر نیست تا اینکه یه غریبه که نشناسه. خود پسره با داداشت حرف بزنه منطقی بگه حتما خوشبخت میکنم خواهرتو و خیلی حرفای دیگه....

آخی عزیزم معلومه خیلی دوستت داره خداروشکر🙏 انشالله که راضی بشن خونوادت. چرا ناراضی ان؟

خواب صدف رو دیدم دیشب تعبیرش میشد رسیدن ب ارزو و عشق ابدی و ماندگار دعام کنید 

حرفم زده باهاش

خودت چی؟ با دادشت حرف زدی؟ مامانت اینا؟ 

بگو خوبه برم با یکی ک دلم نمیخوادش و خدایی نکرده اگه بدبخت شدم اونوقت مقصرش شمایی و اونموقع چطور میتونید خودتونو ببخشین.

موقعیت و شرایط خواستگارت خوبه؟ 

خودت چی؟ با دادشت حرف زدی؟ مامانت اینا؟  بگو خوبه برم با یکی ک دلم نمیخوادش و خدایی نکرده اگه ...

با مامانم اینا ارع اما با داداشم نه اما پارسال همینا رو گفتم 

آره شناخت کامل داریم فامیلی هستیم هم اخلاقش خوبه  هم خانوادش و هم از نظر مادیات

توی شهرمون کم پیدا میشه پسر کاملی همهچی داره هم ماشین هم خونه هم پول و هم سرکاره 

سر لجبازی دارن بدبختم می کنن اگه اینبار هم مخالف باشن کار میدم دستم دعام کنیذ