2777
2789

۸ ماه و دو روزشه شیرخشکیه قبلا سرلاک گندم گرفتم نخورد الانم سرلاک گندم تکه خرما گرفتم بازم نخورد وزنش اومده پایین نمودار کم مونده برسه به خط قرمز دکتر گفت برسه به خط قرمز بستری میشه😭😭☹ فرنی و حریرم هر مدل درست میکنم نمیخوره فقط لرزونک دوست داره اونم میترسم ضرر داشته باشه واسش امروز دکترش گفت به زورم شده سرلاکو بده غذای سفره دوست داره تخم مرغ آپز نمیخوره به زور میدم آخرش اون گریه میکنه منم گریه میکنم برای پوره سیب زمینی و پوره هویجم همین برنامه گریه و زاری رو داریم خیلی بد غذاست خسته شدم دیگه ☹قبلا سوپ میخورد الان سوپم نمیخوره فقط غذای سفره میخواد میدمم حالش بد میشه دکترشم امروز دعوام کرد گفت بخواد نباید بدی خوب چی بدم بهش آخه شیرخشکشم نمیتونیم عوض کنیم چون شیرخشکای دیگه بهش نمیسازه قبلا همه نوعشو امتحان کردیم فقط نان اوپتی پرو میسازه 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

چندکیلویه بچه منم سرلاک نمیخوره زذرده تخم مرغ وپوره سیب مینی وفرنی نمیخوره موندم چکارکنم جدیدابدغذا ...

۶۸۰۰☹

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای سفرتونو برای اون بدون ادویه درست کن .همزمان باخودتون بهش غذا بدید.سرلاک هم ازتو اینترنت دستورشو دربیار هرچیزی دوست داره قاطی کن باهاش.بیسکوییت مادر و کره و پودر مغزیجات و خامه قاطی کن بهش بده ببین میخوره؟

یا خودت کیک درست کن بهش بده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من غذا سفره میدم از اول نخورد.بهداشت بهم گفت غذا خودتونو بدین.بچت مث پسر من بدغذاست اصلا غذا بچه نمیخوره سرلاک نخورد و...هرچی دوسداره بهش بده هرغذایی دوسداره مثل سوپ توش پودر برنج بریز مقوی کن غذاهاشو

غذای سفرتونو برای اون بدون ادویه درست کن .همزمان باخودتون بهش غذا بدید.سرلاک هم ازتو اینترنت دستورشو ...

سرگرمش کن باها ش بازی کن همزمان با بازی بهش غذا بده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

سعی کن غذاشو مقوی کنی مثلا ماهیچه بنداز توشیشیه بزار قشنگ بپزه یه سیب زمینی ابپز کن ب اب و گوشت ماهیچه له کن بده بخوره 

توغذاهاش عصارع قلم بریز

تخم مرغ رو تو سوپش له کن قاطی کن

فرنی باطعم های مختلف بپز چهارمغز پودر کن اول تست کن بعد بریز داخل فرنی وشیر برنجش

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
غذای سفرتونو برای اون بدون ادویه درست کن .همزمان باخودتون بهش غذا بدید.سرلاک هم ازتو اینترنت دستورشو ...

چجوری کیک براش ضرر نداره؟ 

خواهری

حتمآ که نباید سر سفره غذای سفره بخوره

شما سر سفره بهش غذای خودشو بده

دخترمنم سرلاک و اینانخورد.

من اولاش بهش برنج شیرین شده طبیعی یا لعاب برنج

یا سوپ ورمیشل میدادم.

از ۹ماهگی هم اب گوشت  یامرغ بایکم نون یا بعصی وقتایه کیسه های کوچولو مثل تیبگ دوخته بودم توش برنجم میریختم مینداختم تو خورشت یا ابگوشت بعد میدادم برنجارو بخوره.

اصلآهم ایناضرر نداره

طبیعی و خوشمزه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
خواهری حتمآ که نباید سر سفره غذای سفره بخوره شما سر سفره بهش غذای خودشو بده دخترمنم سرلاک و اینان ...

آخه نمیخوره که انگار میگه چرا فرق داره گریه میکنه بارها امتحان کردم مثلا برا خودمون آبگوشت آوردم برا دخترم سوپ نگاه میکنه به ظرفا گریه میکنه

مجبوری ب زور بهش بدی دیگه 

بچه ی منم بد غذاس هر وعده مکافات داریم 

کره بریز تو غذاهاش 

آب قلم بریز 

سرلاک طعمای دیگشم نمیخوره؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
مجبوری ب زور بهش بدی دیگه  بچه ی منم بد غذاس هر وعده مکافات داریم  کره بریز تو غذاهاش ...

اونا که متناسب سنشه رو نمیخوره😕

2790
2778
2791
2779
2792