2777
2789
عنوان

خیلی مضحکه نه ؟؟؟؟!!!😒😒😒😒😑😑

295 بازدید | 28 پست

من همیشه دعا میکنم که کسی بیاد خواستگاریم که پولدار باشه ! خب این از کودکی یکی از معیارام بوده دلیلشم نمیدونم  درحالیکه خودم یه خانواده معمولیم . بعد مامانم میگه اون پولدار باشه بعد تو نداری جهیزیه بخری ! 🥺🥺🥺🥺😥😥😥راستم میگه من معمولیه وضع خانوادم ولی الان با این قیمت نمیتونن هیچی واسم بخرن خسیسم هستن تازه . ولی من کوتاه نمیام اگه اومد واسم ازدواج مبکنم 😒😒😒😒😑😑😭😭😭😭😭😭😭🌺🌺💔🥀🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوتاه نیا الان اصن پول نباشه زندگی نمیچرخه.پای حرفت بمون تا جایی ک ممکنه. ولی اخلاقو قبلش تو معیار و ملاکت قرار بده اصلانم ب این فکر نکن ک من پول ندارم و فلان

This is a new life🫀🎶                                                  . ... من اونی‌ام که از زندگیش میشه سریال درام ساخت.سنم زیادنیست ولی تجربه‌های بد و خوبم اندازه‌ی یه پیزرنه کهنه ساله😅تااینجای زندگی و بعد از افسردگی حاد و رسیدن به خوشبختی و حس خوبِ ساختگی و هزاران چیزدیگه فهمیدم همه‌چیو به شوخی بگیر و فقط ردشو.رد شو! خب؟ چه خوب چه بد فقط رد شو از همچی! این یکی از راهای دور زدنِ زندگیه🤫اگه تااینجا بیومو خوندی ینی به حرفام نیازداشتی.قوی باش همین رفیق💜

سلام یکی از اقوام ما کارخونه داره و ی دختری برای کارگری رفته براش کار کنه 

همونجا پدرشوهر و داماد بخاطر نجابت و ادب دختره  ب دلشون میشینه و میرن خواستگاریش 

دختره هم بخاطر اختلاف طبقاتی جواب رد میده ولی انقد پیگیری میکنن ک بلاخره بله رو میگیرن 

ما رفته بودیم عروسیش ... شاید ۱ میلیارد فقط پول غذا هایی بود ک گذاشته بودن.. 

ایشالله ک خوشبخت بشن

لایک نکن جون دل♥️🙏