2777
2789
عنوان

بچه ها تبادل چیه

164 بازدید | 9 پست

بچه ها تبادل که توی اینستا انجام میدن چجوریه؟

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گروه میزنن باهم چت میکنن

تبادل اینستاگرام منظورمه

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
تو اون و تبلیغ میکنی و اون تورو

چطور باید انجام بدم گروه سراغ داری؟

دوتا پیچ که تقریبا تو فالور هم سطحن همدیگرو تبلیغ میکنن فک کنم این بشه

چطور باید انجام بدم؟ گروه سراغ داری؟

چطور باید انجام بدم گروه سراغ داری؟

یعنی چی؟!برا اینستا مگه نمیگی؟اگه اینستا که به گروه کار نداری به ادمین اون پیج پی ام بده بگو تبادل بزنید،تقریبا باید از نظر فالور در یه سطح باشید

چطور باید انجام بدم؟ گروه سراغ داری؟

نه عزیزم

ولی این استوریا هس که میزارن مثلا میگن با یه عکس پیجتو معرفی کن و اینا استور دنباله داره هشتگ داره چیه تواونا بزاری خوبه فک کنم یا از اونا چنتا پیج مث خودت پیدا کن باهاشون صحبت کن

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید