نرگس۲۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 عنوان تب كرده | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 33 پست خانوما ٣٨،١تبه ؟؟ ٣٨ ونيم بود يه ساعت پيش استامینوفن ۵۰۰ خورد تازه شد ۳۸،۱ چیکار کنم 😭😭 1401/03/25 | 03:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 نه خواهر من فردا میرم دکتر ببینم ریم چشه یک هفتس از نگرانی دارم دق میکنم عزيزم شايد كرونا داري علائم كروناس منو داري نگراني نداره كه تبت تا چقدر ميره بالا شوهرم تا ٣٨ ونيم
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 تست کرونا منفی بود؟ چند وقته تب داره؟ نداد تست كرونا دكتر فقط مسكن داد گفت هروقت تب كرد بخوره تا ويروس از بدنش خارج بشه با سرم وامپول
پسرم_دوست_دارم عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 4832 عزيزم شايد كرونا داري علائم كروناس منو داري نگراني نداره كه تبت تا چقدر ميره با ... وای خدا نکنه من یکبار اوایل کرونا گرفتم بستری شدم حالم وخیم ریه بشدت درگیر بود. من تبم تا ۴۰ میرفت بالا حالا ممکنه بیشترم بره خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
پسرم_دوست_دارم عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 4832 نداد تست كرونا دكتر فقط مسكن داد گفت هروقت تب كرد بخوره تا ويروس از بدنش خارج بشه با س ... من دو رو روزه آمپول سفازولین میزنم یکیشم فردا خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 وای خدا نکنه من یکبار اوایل کرونا گرفتم بستری شدم حالم وخیم ریه بشدت درگیر بود. من تبم تا ۴۰ میرفت ب ... خب پس عزيزم چرا نگراني يه انفلونزاي سادست دمنوش ومايعات زياد بخور عزيزم خوب ميشي براي شوهرمم دعا كن
نیمه_جانم_تکیه_گاهم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 2291 عزیزم آب نمک برای تب خوبه .داروی امام کاظم هم خوبه .و آب سیب
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 عزیزم آب نمک برای تب خوبه .داروی امام کاظم هم خوبه .و آب سیب اب نمك بدم بخوره ؟اب سيب ندارم كسي هم ندارم بره برام بياره😓
پسرم_دوست_دارم عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 4832 خب پس عزيزم چرا نگراني يه انفلونزاي سادست دمنوش ومايعات زياد بخور عزيزم خوب ميش ... من خلط خونی داشنم دو سه بار اون نگرانم کرده. شوهره شمام اگه هیچ علائمی جز تب نداره همون ویروسه که بهش آب هویج و میوه و مایعات زیاد بده از طریق ادرار دفع بشه خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 من خلط خونی داشنم دو سه بار اون نگرانم کرده. شوهره شمام اگه هیچ علائمی جز تب نداره همون ویروسه که به ... منم وقتی مریض میشم خلط خونی داارم از سینوسه نگران نباش ا
پسرم_دوست_دارم عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 4832 منم وقتی مریض میشم خلط خونی داارم از سینوسه نگران نباش ا شما خلط خونیت چطوری میشه مدام میبینی حجمش زیاده؟ دکتر رفتی؟ من دو سه بار دیدم فقط. یک هفتس کارم گریس خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 شما خلط خونیت چطوری میشه مدام میبینی حجمش زیاده؟ دکتر رفتی؟ من دو سه بار دیدم فقط. یک هفتس کارم گریس وای اره بابا بیشتر اوقات میبینم ازسینوسمهنه زیاد نیست همراه با خلطه ادم مریض میشه خیلی طبیعیه خلط خونی ببینه نگران نبااااش بابا هیچی نیست بخدا
پسرم_دوست_دارم عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 4832 وای اره بابا بیشتر اوقات میبینم ازسینوسمه نه زیاد نیست همراه با خلطه ادم مریض میشه ... فردا میرم دکتر ولی من از سینوسم نیس علائمشو ندارم تب دارم سینم خس خس میکنه و یه عالم عفونت میاد از دهنم حدسم دور از جون عفونت ریه هس خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 فردا میرم دکتر ولی من از سینوسم نیس علائمشو ندارم تب دارم سینم خس خس میکنه و یه عالم عفونت میاد از د ... عزیزم کل این علایمو من داشتم دوران کرونام با انتی بیوتیک خوب شدم تازه من درد پشت کمرم داشتم اما ریه ام درگیر نبود بنظرم سرماخوردگی شدیده دمنوش واینا میخوری ؟؟دمنوش کندر برای ریه خوبه هر روز بخور