یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راضی از گوشیت چندمدته داری استفاده میکنی؟ S20 چنده
اره خداییش بدنیست فقط ببین مثلا گوشی من تم نمیخوره روش اکانت سامسونگ نمیتونم بسازم ایمیل قبول نمیکنه اسنپ چت عکسو تو گالری سیو نمیکنه اما a20sرفیقم داره همه اینارو داره
نمیدونم فکر نکنم گیرت بیاد البته تحریمه
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.