2821
2789
عنوان

روانشناس

184 بازدید | 29 پست

من مشهدم .انقده این چندروز فکرکردم دیوانه شدم وهمش گریه میکنم میخام برم روانشناس .اگه روانشناس خوبی میشناسین معرفی کنن فقط خانم باشه .واگه درموردهزینش هم میدونن بگین ممنونم

خیلی خوبه که میخواین برین پیش روانشناس.

من تجربه خودم رو میگم، هروقت بین مصرف قرص ویتامین D فاصله زیاد میوفته قشنگ متوجه میشم خلقیاتم داره عوض میشه و افسرده میشم

اینو گفتم که بگم علاوه بر درمان پیش روانشناس حواستون به تغذیه و بدنتون هم باشه خیلی تاثیر داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خوبه که میخواین برین پیش روانشناس. من تجربه خودم رو میگم، هروقت بین مصرف قرص ویتامین D فاصله ز ...

من چندروزه همش فکرمیکنم قراره خواهرموازدست بدم .دیوانه شدم هرکارمیکنم نمیشه فک نکنم یکدفعه گریم میگیره

نمیدونم الان تو چه شرایطی هستی ولی خب بعضی وقت ها مخصوصا چند روز قبل پریودی هرمون ها بهم میریزه و افکار منفی حجوم میارن

باید خودتو از نظر غذایی تقویت کنی

سعی کنی تنها نباشی، تو شلوغی باشی 

بیرون بری قدم بزنی حالت عوض بشه

من خودم یه سال نیمه شعبان تو خیابون راه میرفتم همین جور اشکم می اومد و میرفت اصلا نمیتونستم کنترلش کنم

عزیزم تقریبا هزینه هاش چقدمیشه

اگه منظورتون قرص هست فکر میکنم ویتامین دی از بسته ای بیست تومن شروع بشه به بالا فقط میزان مصرفش رو از دارو خونه بپرسین دوزهای مختلف فرق داره

من خودم بعد از پریودیم ۶_۷ شب قرص آهن هم مصرف میکنم. زکبار دکتر بهم گفت چون کمخونی نداری بع تعداد روزهای پریودیت بعد پاکی شبی یکز قرص آهن بخور

نمیدونم الان تو چه شرایطی هستی ولی خب بعضی وقت ها مخصوصا چند روز قبل پریودی هرمون ها بهم میریزه و اف ...

مشکلم تنها این نیس شوهرم بیش از حد بددله نمیزاره جایی برم ازخونه من تاخونه خواهرم یابابام نیمساعته میگم بزاربرم اونجا چندروزی وایسم روحیه ام عوض بشه میگه نه نمیزاره برم.بعد خودش ببخشید ب هزار .....همش توخونم جایی ندارم برم .الانم چندوقته فکرم درگیر خواهرمه .حالم خرابه هیچکی هم درکم نمیکنه .همه فقط ظاهرزندگیمومیبینن 

اگه منظورتون قرص هست فکر میکنم ویتامین دی از بسته ای بیست تومن شروع بشه به بالا فقط میزان مصرفش رو ا ...

ببخشیدعزیزم بعدروانشناس مثل مشاوره باهات میحرفه یانه ..آخه من تاحالا نرفتم نمیدونم ...اگه باهات حرف بزنه هزینه اون جداس یانه

مشکلم تنها این نیس شوهرم بیش از حد بددله نمیزاره جایی برم ازخونه من تاخونه خواهرم یابابام نیمساعته م ...

ان شاءالله که یه مشاور خوب پیدا میکنی راهنماییت کنه. تو اینترنت هم بزنی (روانشناس مشهد) سایت هایی هستن که اسامی دکترهارو زده و مراجعین نظرهاشون رو نسبت به اون دکتر نوشتن

ببخشیدعزیزم بعدروانشناس مثل مشاوره باهات میحرفه یانه ..آخه من تاحالا نرفتم نمیدونم ...اگه باهات حرف ...

منم تاحالا نرفتم ولی اون چیزی که از اطرافیانم شنیدم هر ۴۵ دقیقه الی یک ساعت یه هزینه مشخصی داره. تو مشکلت رو میگی اون هم باهات صحبت میکنه راه حل میده. اینجوری نیست که برای راه حل دادن هزینه جدا بگیره

ولی حالا مثلا اگه حرف زدنتون طولانی باشه ممکنه مثلا لازم باشه دو جلسه بری ولی خب یه موقع هم میبینی با یک جلسه حل میشه

منم تاحالا نرفتم ولی اون چیزی که از اطرافیانم شنیدم هر ۴۵ دقیقه الی یک ساعت یه هزینه مشخصی داره. تو ...

اها ممنون عزیزم بابت راهنماییت.انشالله هرچی ازخدا میخای بده بهت..

میدونم تنهایی تو خونه آدم کلافه میشه یکم ورزش کنی روحیت یکم بهتر میشه. 

https://instagram.com/nimaebrahimi_1?igshid=YmMyMTA2M2Y=

این پیج اینستاگرام نیما ابراهیمی هست که تو پیجش لایو های ورزشی میزاره خیلی خوبه میتونی باهاش ورزش کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز