2777
2789

ویکند من خودم ندوس ولی هیچکی نبود انگاری نظر نده ک خوشبو

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایکلت تازگیا زیاد میزنن خوبه بوش

سلام پر بازدید جان

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 
امروز پر بازدید شدم😑

الان اینجا هم  پر بازدید میشه از قدمت :) 

از کجا میفهمی پر بازدید شده

قسمت تبادل نظر بیای پایین تاپیک های پر بازدید رو زده. تاپیک تو ام اونجاست

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز