2789

عزیزم ایشالله ک سالم و سلامت باشه

دوم اینکه اگه دخترم باشه خداروشکر کن

ولی توی غربالگری 18هفتگی بهتر و دقیق میگن جنسیتو

من ک هرچی سونو میرفتم هی میگفتم جنسیتش معلوم نیس

اونم میگفت نه باز میگفتم تقریبی چی دختره یا پسر

اصلا نمیگفت چیه

هی میگفت بزار تو 18هفتگی میگیم

واسه غربالگری ک رفتم هم سلامتشو گفت هم جنسیتش

هیچوقت یادم نمیره چقدر استرس داشتم

شب قبلش اصلا نخابیدم

شوهرم از استرس و هیجان تب خال زده بود😂 رو تخت سونو داشتم صلوات میفرستادم ک پسر باشه و سالم

دکتره گفت تاحالا نگفتن جنسیتش چیه گفتم نه

وفت حتی حدسی هم نگفتن گفتم نه والا

گفت بچه چندمته گفتم اول گفت دوس داری چی باشه گفتم اول سالم باشه اگه خدا صلاح میدونه پسر دوس دارم

گفت خدا خوب صلاحتو دونسته پسر داده بهت 

منم اشکم ریخت از ذوق

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
والا من سر دخترمم تا روز زایمان خودم کارهام کردم۳ 😁😁

اینا همش حدس و حرفه

بدن هرکسی فرق داره ولی خب ادم خودشو با اینا سرگرم میکنه 😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ایشالله ک سالم و سلامت باشه دوم اینکه اگه دخترم باشه خداروشکر کن ولی توی غربالگری 18هفتگی به ...

جاان

الهی خوشیش ببینی

منم دلم میخواست بگه پسره

اما دکتر گرامی که رو حدس زدن هاش معروفه گفت چیزی از پسر نمیبنم و احتمالا بنا به تجربه دختره اما صبر کن تا ۱۸

من ک کسل و بی حال شدم

منم تا سه ماهگی عین جنازه بودم☹️

بعدش یه فرفره ای شدم بیا و ببین😂

حتی خریدم میرفتم

کارامو میکردم

تو هفت ماهگی هم اساس کشی کردیم

خودم دست تنها وسایلمو چیدم😬

اینا همش حدس و حرفه بدن هرکسی فرق داره ولی خب ادم خودشو با اینا سرگرم میکنه 😂

اره

منم رد دادم

همش میگم ان شاا...اشتباه حدس زده

اما چون دکتر گرامیه دلم میگه نه

آخه نمیدونم چرا از روز اول میگفتم پسره

کاش خدا یه نی نی هم به من بده فقط سالم و صالح باشه برام مهم نیس چی دیگه توان ندارم حسرت بخورم پیرشدم برو خداروشکر کن بارداری و بچه دارمیشی

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
جاان منم اشتهام کمه سردرد میگیرم گاهی و از مرغ بدم میاد اما قیافه ام همونه فک کنم😁

من نمیدونستم باردارم

یه شب مهمونی بودیم یهو نگاه کردم دیدم شوهرم زل زده بهم گفتم چیه گفت هیچی

یهو جاریم گفت چکار کردی چه سفید و خوشگل شدی

گفتم وا بخدا هیچی مگه قبلا زشت و سیاه بودم

گفت ن کلا صورتت برق اندلخته عوض شدی ازدواج بهت ساخته

شب اومدیم خونه شوهرم گفت بخدا تو حامله ای😂

زنده باشه منم مثل شمام نمیدونم چرا ناشکرم میترسم دوستش نداشته باشم

بچه ات هرچی باشه عاشقش میشی. دوتا بچه ات هجنس باشه خیلی بهتره . دختر تو پیری به دردت میخوره غمخوارت میشه. به حرف اطرافیان هم توجه نکن .اونا نه جای توان نه جای تو بچه بزرگ میکنن.پسر وقتی زن گرفت دیگه بچه تو نیست. حالا جنستم جور بود خوب بود ولی نشد هم چیزی نمیشه. خالم دوتاپسر داره حسرت دختر داره

کاش خدا یه نی نی هم به من بده فقط سالم و صالح باشه برام مهم نیس چی دیگه توان ندارم حسرت بخورم پیرشدم ...

الهی که خدا دلتو شا د کنه نا امید نباش

خدایا من شاکر نعمتهات هستم اما بنده ام دلم از هر دو جنس میخواد همین

منم تا سه ماهگی عین جنازه بودم☹️ بعدش یه فرفره ای شدم بیا و ببین😂 حتی خریدم میرفتم کارامو میکردم ...

افرین من ک تا اخرش کسل

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
منم سر دخترم‌همه میگفتن علائمت پسره اما دختر شد

به منم میگفتن دختره 

چون من وحشتناک ویار شیرینی جات داشتم

یعنی هردیقه یه چیز شیرین تو دست و دهنم بود همه میگفتن دختره

الهی که خدا دلتو شا د کنه نا امید نباش خدایا من شاکر نعمتهات هستم اما بنده ام دلم از هر دو جنس میخو ...

ایشالا  بچه بعدی یه گل پسر ناز میاد تو بغلت

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
بچه ات هرچی باشه عاشقش میشی. دوتا بچه ات هجنس باشه خیلی بهتره . دختر تو پیری به دردت میخوره غمخوارت ...

حرفت درست

الهی خدا دخترمم خوشبخت کنه اما میگم بنده ام و ناشکر دلم از دو جنس میخواد

پسر؟

اره خدا صلاحتو بهترمیدونه ناشکری نکن

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده