2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جاان الهی خوشیش ببینی منم دلم میخواست بگه پسره اما دکتر گرامی که رو حدس زدن هاش معروفه گفت چیزی ا ...

به خدا قدر دختراتو  بدون خدا بهت نعمت داده  من دو تا پسر دارم الآنم باردارم رفتم سونوگرافی آن تی دکتر بهم گفت بچه پسره آنقدر گریه کردم .‌پسر بزرگم ۱۸ سالشه  اینقدر اذیتم می‌کنه از هر چی پسره متنفرم دیروز باهاش دعوا کردم رفتم دو ساعت توی پارک نشستم شوهرم اومد دنبالم خونه نمیومدم فقط به خاطر پسر عوضیم .ای کاش به جای این دیوانه خدا بهم یه دختر عاقل میداد 

به خدا قدر دختراتو  بدون خدا بهت نعمت داده  من دو تا پسر دارم الآنم باردارم رفتم سونوگرافی ...

ای بابا خدا کمکتون کنه

خدا شاهده ی دونه موی دخترم رو با هیچی عوض نمیکنم اما دلم پسر میخواست همین

ای بابا خدا کمکتون کنه خدا شاهده ی دونه موی دخترم رو با هیچی عوض نمیکنم اما دلم پسر میخواست همین

خدا حفظش کنه دخترتو قدرشو بدون پسر احمق من دیروز به من حمله کرد  ۴ ساعت بیمارستان بودم ببینم وضعیت بچه چطوره از هر چی پسره متنفرم هر چقدر شوهرم وپسر کوچکم  زنگ میزد جوابشونو  نمی‌دادم .شوهرم شهر دیگه بود بدبخت با یه وضعی خودشو رسوند .هر چی خدا بهت داد شکر کن