خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
نزدیک تخمک گزاریت یا وسط سیکل یهو دل درد پری میومد سراغت؟ ادم فک میکنه پریود شدع
والا من یهویی باردارشدم
اصلا نمیدونستم تخمک گذاریم کیه
یه هفته از موعود پریودم گذشت تست زدم دیدم باردارم
رفتم سونو گفت 7هفته ای
بعد اون دیده علائم داشتم
ولی اره ماه دوم حالت پریود داشتم کمر درد سردرد دل درد
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
والا من یهویی باردارشدم اصلا نمیدونستم تخمک گذاریم کیه یه هفته از موعود پریودم گذشت تست زدم دیدم ب ...
من یه جوریم انگار بدنم بازتر شده و هوا از طریقش جذب میشه و یه کم شکمم ازاون هواهه درد میکنه!!! البته آخرای مریودمم اینطور میشم همیشه، این علامت بارداریه؟