عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نهها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆
در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟
شاید تلخ و بیمزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶 بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙 گولم میزدی مثل h تو رگی :-) لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊 کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم میزنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥هر کی داشت دور خودشو میزدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌