rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4755 عنوان کمک....یه نفر که وارده بیاد لطفا 67 بازدید | 9 پست میخام وارد یه کانال بشم اما همش این میاد گروه و کانال هر چی داشتم پاک کردم ولی بازم این میاد نمیتونم برم داخل کانال. اگ کسی بلده بگ چیکار کنم لطفا کمکم کنه خیلی واجبه برام 1401/03/25 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 این کدومپیام رسان آشغاله؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
bahari_p6 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1427 عههه منم اینجوری شده😑 فکر کنم بخاطر تلگرامای غیر رسمیه ولی منک هرکاری کردم درست نشد اگه کسی گفت منوهم لایک کن
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4755 این کدومپیام رسان آشغاله؟ 😕xplus با تلگرامای دیگم امتحان کردم نیومد
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 😕xplus با تلگرامای دیگم امتحان کردم نیومد اصلیه رو با قند شکن برو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4755 اصلیه رو با قند شکن برو الان امتحان میکنم ببینم میشه یا ن
rahajoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4755 اصلیه رو با قند شکن برو با اصلی رفتم بازم نشد همینو مینویسه 😢😢😢