2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
مبارکه بارداری😍  چند وقت از اقدامت میگذره؟سیکلات چند روزه ست؟

من پریودم نا مرتبه 

با آمپول پریود میشم 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حتما بارداری منم دیروز سرنوشتم همین بود امروز رفتم ازمایش دادم فردا برم جوابشو بگیرم

انشاالله شما هم فردا بیای خبر بارداری رو بدی 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
بچه اولته ؟ از کجا میگن که دختره چه جوریه؟

اره بچه اولمه بعد ۱۲ سال 

ببخشید مگه ربطی داره؟

بله هورمون بارداری دختر بیشتر از پسره و باعث میشه زود بی بی چک پررنگ بشه 

من پسرمو که باردار شدم عقب انداخته بودم ولی بی بی چک یه هاله خیلی کمرنگ که بازور دیده میشد انداخت 

ولی این دفعه بی بی چک زود پررنگ شد و نی نی دختره

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
بله هورمون بارداری دختر بیشتر از پسره و باعث میشه زود بی بی چک پررنگ بشه  من پسرمو که باردار ش ...

انشاالله سالم باشه و بختش بلند 

اینقدر چشم انتظار بچه بودم 

که هیچ فرقی برام نداره جنسیتش

الهی عزیزم خیلی خوشحال شدم حسابی مواظب خودت باش

ممنونم 

خدا تا نخاد نمیشه 

این همه تلاش کردم نشد 

الان ناباورانه باردار شدم 

خدایا شکرت

بله هورمون بارداری دختر بیشتر از پسره و باعث میشه زود بی بی چک پررنگ بشه  من پسرمو که باردار ش ...

خدا از زبونت بشنوه ایشالا که واسه منم همین باشه اخه دیروز بی بی چک زدم سریع دوتا خط واضح انداخت

دوستان یعنی خیالم راحت باشه که باردارم 

بخدا خوابم نمیبره از استرس 

اخه روز ۲۴ پریمه 

بعد زود علائم نشون دادم 

انشاالله سالم باشه و بختش بلند  اینقدر چشم انتظار بچه بودم  که هیچ فرقی برام نداره جنسیت ...

انشالله مبارک باشه گلم ❤️ 

بچه اول دختر باشه خیلی خوبه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.