2777
2789
عنوان

اختلاف سنی من و شوهرم

3982 بازدید | 39 پست

سلام، اختلاف سنی من وشوهرم ۱۵سال هست،من ۱۸سالمه اون ۳۳،دوسال نامزد بودیم یساله عقدکردیم،از همه لحاظ عالیه اخلاق رفتار همه چیزش خیلی خوبه خیلیم همدیگرو دوست داریم،ولی بعضیا منو با حرفاشون اذیت میکنن مثلا میگن اختلاف سنیتون زیاده بعدا مشکل درس میشه،طلاق میگیری یا میگن بچه دار نمیشین!اتفاقا تو این مدتی باهم بودیم من کاملا شناختمش تاحالا از گل نازکترم بهم نگفته،بنظر شما این حرفا واقعیتع؟؟یعنی میشه بعدا مشکل برامون پیش بیاد؟واقعا کسی بوده با این اختلاف بچه دار نشده باشه😕خیلی ذهنم درگیر شده(درضمن اصلا بهش نمیخوره سنش اینقدر باشه بهش میاد ۲۴،۲۵باشه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دارشدن حالا نمیدونم‌ولی شما برای اون آقا خیلی کوچیکی و ایشون برای شما خیلی بیش از حد بزرگ شما اول جوونی هستید و ایشون چندسال دیگ‌پا ب میان سالی می‌ذاره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

كاري به هيچيش ندارم

فقط اون قسمت كه گفتن بچه دار نميشين😐😐😐

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

به حرف بقیه گوش نده شوهرت کوچیکتر باشه میگن کوچیکتره بزرگتر باشه میگن بزرگ تره مردم دهنشون درهر صورت بازه وزبونشون میچرخه

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎