2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والاه مگه من میتونم اجازه ندم پوست کله ام رو میکنه رسما 😕

مامان من گوشیمو میگیره ولی  خب رمز هس اینا هی میگه بگو اینا ولی من نمیگم خودش بیخیال میشه البته رفیقام و داداشم اینا میدونن رمزو😂

🖤11780

مامان من همش منو اذیت میکنه 

مامان و بابام ازهم دیگه طلاق گرفتن 

به بابام گفتم گوشی بگیره 

بابام گفت یارانه این ماه یا برای خودت میفرستم یا زنم نگه میداره برات منم پول جمع میکنم برات یا دست دومشو میخرم یا نوشو

مامانم گفته نههه اون باید با پول خودش بخرهه اون حق منو بچهامه

تو الان کتونی نداری.زیر کتونیهات از بین رفته ،مانتو نداری

چرا داره از اون زن حرف میزنه چرا تو داری تایید میکنی 

تو زبون نداری

پشیمون شدم کلا به بابام پیام دادم گفتم پولو بفرسته لباس و کفش بخرم هر ان چند که مامانم اون پولو نمیده من لباس بخرم خرج خرد و خوراک میشه

خوش به حالتون میگم مامان چیکار داری میگه میخوام ببینم دوستات چیا گذاشتن اینیستا منظورش 😐😕

خودش نداره اینستا؟واقعا رو مخ این حرکت مادرا.حرکت مادر شما رو پدر من داشت😂😑کافی بود گوشیم دستش بیفته میرف کل چت های واتساپ رو میخوند 

مامان من گوشیمو میگیره ولی  خب رمز هس اینا هی میگه بگو اینا ولی من نمیگم خودش بیخیال میشه البته ...

کلا رمز گوشیه من رو حتی بقالیه سر کوچه هم میدونه 😐😕 فک میکنم چون برای خودم حریم ندارم باعث شده دارم جدا میشم از شوهرم چون اونم این مدلی بود حریم نداشت همه فک و فامیل خانواده دوست تو زندگیمون دخالت میکردن البته من درسته این مدلی هستم ولی اجازه دخالت نمیدادم تمام تصمیمات رو خودم میگرفتم 

مامان من همش منو اذیت میکنه  مامان و بابام ازهم دیگه طلاق گرفتن  به بابام گفتم گوشی بگیر ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم انشالله زودتر مشکلت حل میشه یه کاری تو خونه شروع کن اگه سنت کم هس 

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم انشالله زودتر مشکلت حل میشه یه کاری تو خونه شروع کن اگه سنت کم هس 

۱۷سالمه 

نمیدونم چیکار کنم از وقتی سن تکلیف شدم فقط ۳تاالان مانتو خریدم 

سومین مانتومو محرم خریدم داداش بزرگم وقتی دید گفت تو مانتو رو میخوای چیکار

امسالم زن دایی بابام عید سیداا یه مانتو زرد برام خرید همین 

۱۷سالمه  نمیدونم چیکار کنم از وقتی سن تکلیف شدم فقط ۳تاالان مانتو خریدم  سومین مانتومو م ...

نگران نباش گلم همه این مشکلات یه روز حل میشه به کاش درد منم الان فقط یدونه مانتو بود میدونم سخته درکت میکنم شوهر منم خسیس بود هیچی واسم نمیخرید فقط به فکر تیپ و قیافه خودش بود منم خیلی اذییت میشدم الان دارم جدا میشم البته نه فقط به خاطر این خصوصیت اخلاقیش یه عالمه اخلاق های بد دیگه هم داشت عزیزم سعی کن تو خونه کار کنی مثلا گلدوزی یا هر کاری که بلدی اصلا درست رو هم رها نکن اوکی ببین الان اوضاع کشور یه طوریه که شرایط سخت شده واسه همه اگه خیاطی بلد باشی میتونی هم پول دربیاری هم با هزینه کم هر لباسی دوس داری بدوزی برای خودت