سلام دوستان شبتون بخیر و خوشی،بچه ها پسرم سه و نیم سالشه یک ماهی میشه که ثبت نامش کردم یه مهد خیلی خوب با کادر با تجربه و متخصص،چندنفربهم گفتن زوده و از مدرسه بعدن دلزده میشه واینا.اولشم خیلی خوب موند حتی از روز دوم دیگه خودش گفت برو ومن اومدم خونه،الان دوهفتس داره واسه رفتن مقاومت میکنه و خوشش نمیاد دیگه،مربیش میگه توجه نکن و بیارش،این دوسه روزه حتی گریه میکنه که توبمون و من مجبورمیشم بمونم مهد کنارش،لطفااگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید ممنونم.
شاید یکی اذیتش میکنه به نظرم اگه نمیخواد بره مجبورش نکن
نه والا همه بچه ها دوسش دارن جمع میشن دورش.واقعا نمیدونم چکارکنم...از طرفی توخونه همش پای تلویزیون و گوشی منه و واقعا کلافه میشه از طرفی هم اینطوری واسه رفتن چندوقته مقاومت میکنه
قشنگ بازی میکنه بچه ها هم دوسش دارن میان سمتش،شعرمیخونه باهاشون،ساعت اول که میریم همش چسبیده ب من از ساعت دوم انگار بهتر میره سمت بچه ها و مربی...واقعا نمیدونم چکارکنم کلن کنسلش کنم یا ادامه بدم؟
قشنگ بازی میکنه بچه ها هم دوسش دارن میان سمتش،شعرمیخونه باهاشون،ساعت اول که میریم همش چسبیده ب من از ...
نه تاحدامکان ادامه بده البته تاجایی که اذیت نشه،بعدپسرامعمولارابطه خوبی بامهدندارن اگه بمونه خیلی خوبه براش سعی کن تشویقش کنی زبونی یاباجایزههای کوچیک نه به صورتی که حالت باج دادن باشه