2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دوتا سونو انجام دادم گفت چسبندگی داری

دکترم گفت برو ام ار ای انجام بده دقیقه

انجام دادم گفت نداری اصلا

سزارین هم شدم دکتر گفت چسبندگی نداشتی

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

سونو من گفت ندارم ولی موقع عمل دکتر گفت چسبندگی دارم. عملم سخت بود ولی خداروشکر الان خوبم . ۲۹ روز گ ...

خداراشکر ،انشاالله همیشه تنتون سالم و دلتون خوش باشه،

چندهفته رفتین ام ار ای؟من الان ۳۰هفته ام

۳۰تا۳۲ بود دقیق

فقط با ام اری مشخص شد برا من

سزارین دومته؟سنت چنده؟

برا من سونوها میگفتن چسبندگی داری دو جا هم،ولی رفتم شیراز دکتره گفت برا اطمینان و جواب ۱۰۰ درصدی فقط با ام ار آی

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

۳۰تا۳۲ بود دقیق فقط با ام اری مشخص شد برا من سزارین دومته؟سنت چنده؟ برا من سونوها میگفتن چسبندگی ...

سزارین چهارم،مشهدم دوتا سونو گفتن چسبندگی دارم،۱۳تیر قراره دوباره برم ،جزء حاملگی پرخطرم و تیم پزشکی قراره خودشون سونو رو انجام بدن،همین نگرانم کرده

سزارین چهارم،مشهدم دوتا سونو گفتن چسبندگی دارم،۱۳تیر قراره دوباره برم ،جزء حاملگی پرخطرم و تیم پزشکی ...

اها

هر سزارین چهارم  احتمالش هست 

سزارین سوم و چهارم احتمال چسبندگی هست

من دوم بودم بخاطر همین دکترا منو خیلی پاس میدادن بهم و میگفتن برا دوم چسبندگی اتفاق نمیفته

دعا کن برام عزیزم

نگران نباش عزیزم

خودم این روزها رو گذروندم

حتما پیش یه دکتر کاربلد برو

این اتفاق برا خیلیا میفته،

دوستم پرستاره میگه چسبندگی خیلی زیاده،

توکل کن بخدا

انشالا خودتو و نی نی سلامت باشین

2824
2823
2791
2779
2792