2777
2789

برنامه ای ک با ان داده ها را طبقه بندی میکنند

کداشو یاد بگیری تمومه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا هیچکی نگفت با اکسل میشه نمودار کشید🥲

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من پسر داییم باهاش تو نرم افزار دیوار آگهی میزنه  به من یاد داد رو لپتاپ یاد گرفتم زیاد سخت نی ...

من هیچی نمیدونم ازش فردا مصاحبه کاری دارم ،میخوام بگم بلدم یعنی سریع یاد میگیرم با گوگل 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
من هیچی نمیدونم ازش فردا مصاحبه کاری دارم ،میخوام بگم بلدم یعنی سریع یاد میگیرم با گوگل 

اگه هوش یارانه ایت خوبه تو بازی های رایانه ای قوی هستی خیلی زود یاد میگیری نگران نباش

سلام دوست عزیز
افرادی که نمیخوان از نرم افزارهای حسابداری استفاده کنن میتونن برای نظم دهی به اطلاعات حسابداریشون از اکسل استفاده کنن
و از عملیات محاسباتی اکسل می‌تونن استفاده کنن
برای آموزش جامعش من داخل دوره آموزش اکسل در حسابداری دوره های رایگان آموزشگاه حسابداری فرداد ثبت نام کردم که قراره داخل 10 جلسه اکسل رو آموزش بدن.
دوتا از دوره هاشونو فعلا دارم استفاده میکنم خیلی خوبن عالین

توضیحش رو داخل این ویدئو داده

اگه میخوای اکسل رو رایگان و اصولی یاد بگیری مثل خودم می تونی از کانال یوتیوب نوروزی آکادمی (پلی لیست اکسلش) یاد بگیری

https://youtu.be/ZfPsszK9alc

روان درس میده و مثال های خوبی هم می زنه