2777
2789
عنوان

سقط جنین 🤕

185 بازدید | 20 پست

سلام صغیه عشقم شدم و باردارم، اون الان خدمته و بهش نگفتم و شرایط هم طوری نیس ک بتونم بچمو نگه دارم. نگه داشتنش مساویه با بریده شدن سرم... چطوری باید سقط کنم؟ لطفا نصیحت کردنو بزارید کنار، دوستش دارم بچمو درد داره جدا شدن ازش. ولی چاره ی دیگه ای ندارم . . . 😭😭😭

خانمایی که راه حل سقط بدن

شریک گناهه شما هستند

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگه دار سقطش نکن عزیزم.

به این فکر کن‌شاید دیگه خدا بهت هیچ وقت بچه نده این تنها فرصت بچه دار شدنته.

نامحرم که نبودید سرتو ببرن.

پای کارتون وایسید.اشتباه کردید پاش وایسید به دنبا بیار بزرگش کن.

زودتر عروسی بگیرید

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

برای اینکه گناه نکنیم ولی خب . . . .

نگهش دار نامحرم که نبودید  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
هنو هیچی نشده جونم براش میره همش گریه و بغض و درد . . . ولی راهی برای نگه داشتنش ندارم😞😞

الهی عزیزم خدا کمکت کنه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
نگه دار سقطش نکن عزیزم. به این فکر کن‌شاید دیگه خدا بهت هیچ وقت بچه نده این تنها فرصت بچه دار شدنته ...

مطلقه م . بزور  باید خانوادشو راضی کنه. گاهی به این فکر میکنم بچمو نگه دارم و قید همه رو بزنم. ولی تهش میشه سکته بابام و افسردگی مادرم و مردن خودم. سر عشقمم معلوم نیس چه بلایی بیارن