2777
2789
عنوان

دختر دار بیاین

600 بازدید | 61 پست

سلام مامانایی که دختردارین چند ماهگی گوش بچهاتون سوراخ کردین؟یسری میگن زیر چله یسری میکن بالای شش ماه.تجربه شما توکدوم بهتربود من دخترم۲۴روزشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

وقتی دخترم ۱۹ روزش بود گوشاشو سوراخ کردیم،خیلی خوب بود و اذیت نشد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من ميگم كلا نكن

😐

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اگر دختر داشته باشم تا زمانیکه خودش ازم نخواد گوشش رو سوراخ نمیکنم 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اگر دختر داشته باشم تا زمانیکه خودش ازم نخواد گوشش رو سوراخ نمیکنم 

نبابا دختربدون گوشواره قشنگ نیست شبیه پسراهه خودشون که الان همه دوسه تایی مینذازن.من سوراخ دوم میذارم سلیقه خپدش خودمم تو ۱۵سالگی سوراخ دوم کردم

معمولا ديگه گوش دختربچه هارو سوراخ نميكنن  اين تعرض به حق بچه بر بدنشه شايد دلش نخ ...

هیچ‌دختری نیست که دوست نداشته باشه گوشش سوراخ باشه.خیلی بندرت پیش میاد اونموقع هم‌میتونه‌گوشوار نپوشه سوراخش بسته بشه