2777
2789
عنوان

خسته

59 بازدید | 3 پست

از دست خودم خسته شدم اصلا بلد نیستم حرف بزنم احوال پرسی هم بلدنیستم همشم تپق میزنم با 23سال سن و ی بچه بلد نیستم درست حرف بزنم همون اول کار همه میفهمن بی سر زبونم

عزیزممم عیبی نداره که 

میخوای نشون بدی مثلا خیلی سروزبون داری چهارتا تعارف حفظ میکنی بعد یکی رو ک باهاش حرف میزنی هی تند تند میگی هی اون میگه تو میگی بعد صدا میره بالا 😂😂خودشه لنتی 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
عزیزممم عیبی نداره که  میخوای نشون بدی مثلا خیلی سروزبون داری چهارتا تعارف حفظ میکنی بعد یکی ر ...

والا اعصابم از دست اینا  ک اجازه نمیدندجواب بدی خورده هی میگ خوبی سلامتی حال شما چطور حال شما خو بزار ما هم جواب بدیم☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزممم عیبی نداره که  میخوای نشون بدی مثلا خیلی سروزبون داری چهارتا تعارف حفظ میکنی بعد یکی ر ...

نمیخوتم نشون بدم خیلی سرزبون دارم فقط دلم میخواد دو کلمه درست و حسابی حرف بزنم از بچگی خجالتی و بدون اعتماد ب نفس بار اومدم از خودم بدم میاد