2777
2789
عنوان

سرویس جواهر

284 بازدید | 20 پست

خیلی رو مخه 

مامان بزرگم ۷۰ سالشه بعد پدربزرگم هم ۱۹ ساله که از دنیا رفتن 

بعد مادر بزرگم دیروز که رفتیم خونشون به بابام میگه سرویس جواهر زنت رو بفروش برو از بهترین جای شهر برام طلا و جواهر بخر 

خودش داشته داده به عمه ام 

بعد بتونه که ما جاهاز —عمه ام ( عمه ی خودمو میگما ) —- ندادیم 

با اینکه دادیم و خونه آماده هم دادیم 

بعد گیر داده که همه دوستام طلا دارن من فقط بدل و نقره دادن 

فقط دوس دارم واکنش مامانتو ببینم😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا دم پیری و معرکه گیری

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

دوتا راه داره یا اینکه باز بره بدل بخره بده بگه طلاس یا اینکه بگه مادرجون میخواین شوهرتون بدم اون براتون بخره بیشترازاین نمیتونم ،

خدا بهش عمر بده فردا هم خدای نکرده سرشو بذاره زمین

طلاهاش میرسه به عمه هات ،مامانتم بخواد برداره میگن طلاهای مامانمون رو زنداداشم برداشت  

وااااا دم پیری و معرکه گیری

عزیزم پیری را اینطوری نگو. الان مادرشوهر من نزدیک ۷۰ سالشه مادر منم همینطور. ولی جرات نداریم به هیچ کدومشون بگیم پیر شدی. اونها هم دل دارن. ما هم نمیگیم. مادر شوهر من که میگه نمیدونم چرا پوستم داره چروک میشه شاید کم آبی گرفتم  . وای به حال اینکه عقده هم از جوانیت داشته باشی