بچه ها من خیلی سختی کشیدم تو زندگی
خیلی
پدر مادرم حمایتم نمیکنن و خانواده شوهرم هم همینطور.
هر دو سه سال ی بار ی عمل داشتم و هر بار کلی میفتادم و مریض میشدم
ب سختی ازدواج کردم و خودم خیلی تو این مسیر تلاش کردم و ناگفته نماند ک خدا هم خیلی کمکم کرد
بعد از ازدواج تو روزای اول ک همه خوشحالن تازه فهمیدم واژینیسموس هستم و کلی نذر و نیاز کردم و اخرم رفتم حرف امامرضا علیه السلام تا راه برام باز شد و ی جایی پیدا کردم برای بیوفیدبک و بالاخره رفع شد.
مرحله بعدی استرسای وحشتناکی بود ک از سمت خانوادم داشتم همیشه
پدرم همیشه اذیت روحی میکرد منو و من ب شدت ازش میترسیدم و بعد از ازدواج هم خیلی اذیت کرد منو . خیلی
بعد از اون دچار افسردگی شدم و مدتها طول کشید تا بتونم خودمو احیا کنم. روزا بلند بلند گریه میکردم و حال خوشی نداشتم
هیچ جایی نداشتم برم و همسرم موافق نبود ک سر کار برم و من روزا تنهایی توی خونه بودم و انقد سکوت خونه گاهی بهم فشار میآورد ک انقدر میخوابیدم ک وقتی بیدار شم شب شده باشه. این ب خاطر افسردگی شدیدم بود.
بعد از اون بازم خودمو احیا کردم
روزای سختی بود اما گذشت
سال اول بعد از ازدواج اصلا برای من روزای خوبی نداشت و پر از تنهایی و غصه بود. پر از بیوفایی بود و مشکلاتی ک حتی مادرم بهم نگفته بود وقتی باهاشون مواجه شدم چ کنم
ازونور اگر ازش کمکی میخواستم فقط سرکوفت و تمسخر بود.
خانواده همسرمم همین بودن
خیلی اذیتم کردن
کلی موهام سفید شد
ب خاطر افسردگی شدید وزنم اضافه شد خیلی
۶ ماه پیش بعد از اینکه حالم خوب شده بود تصمیم گرفتیم اقدام کنیم برای بارداری و نشد
هر ماه نشد تا فهمیدم من تنبلی تخمدان دارم.
روزایی بود ک گریه میکردم فقط
میدونم شاید بگید خیلیا با تنبلی تخمدان باردار شدن. درسته👍🏻 اما میخوام بگم سخت میگذره وقتی ادم تنها هم باشه
حتی نمیدونم چی پیش روی زندگیمه.
چند روز پیش آزمایش اسپرم همسرم رو گرفتیم و دیدیم اون سالمه
همونجا سجده شکر کردم
ب همسرم گفتم خدا رو شکر ک مشکلی نداری
میدونم این روزا هم میگذره
همیشه روزای خدا گذشته و این یکی هم طی میشه
میخوام بگم فقط ک؛
ما آدما هر کدوممون تو زندگیمون چالش داریم. حالا برای یکی مثل من شاید خدا چالشهای بیشتری گذاشته. چالشهایی ک برای مبارزه باهاشون خیلی باید تلاش کنم. کلی هر بار با نذر و نیاز از یکیش میگذرم ب بعدی میخورم اما خدا رو شاکرم.
شاید برای یکی ک زیاد مشکلی نداشته باشه این چیزا مسخره باشه
اما من واقعا راضیم
خدا رو شکر ک حتی این تنبلی تخمدانو ب من داد ک ب خاطرش مجبور شم ورزش کنم و باشگاه برم و تبدیل بشم ب ی خانوم خوشتیپ
بچه ها همه مشکلات داریم، سخت یا آسون میگذرن و چند سال دیگ عمر هممون تموم میشه و میریم.
میخوام بگم زندگی رو ساده بگیرید
شکر کنید خدا رو ک تنتون سالمه ک خیلی چیزا رو دارید تو زندگیتون
اگر خانواده خوبی دارید، اگر خدا بهتون مال داده، اگر همسر خوبی دارید، اگر شغل خوبی دارید، اگر سلامتید، اگر فرزند دارید
هر کدوم اینا رو ادم بخواد شکر کنه بازم زمان کم میاره
با همه تنهاییام، با همه اطرافیان بدی ک داریم، با همه مریضیایی ک برام اتفاق میفته، اما بازم میدونم این دنیا گذراعه
همدیگ رو دوست داشته باشید
برای هم آرزوهای خوب بکنید
هوای همدیگ رو داشته باشید
قلبتون رو صاف کنید
خدا میدونه من چ خواهرشوهر و مادرشوهری دارم و چقد ازارم دادن. مثل خانواده خودم.
اما بازم شاکرم
بازم میدونم خدا بینهایت نعمت گذاشته ک من نمیبینم.
برای همتون آرزوی خوشبختی و سعادت و عاقبت بخیری دارم
امیدوارم ب قول عباس موزون توی بهترین قرار همتونو ببینم و کنار هم باشیم.
با اینکه نمیشناسمتون و ندیدمتون خیلی دوستون دارم❤
توی زندگیتون توکل کنید ب خدا
خدا پشت و پناه همگی🤲🏻❤