2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوجه سبز و نمک بزن عالی میشه ترکیبش با زرد آلو 😢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هیچی خودش خوشمزه هست فقط یکم نمک  

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

رب انار

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
چطوری درست میکنی شما من سیب و زردآلو درست کردم

می‌شورم می‌زارم بپزه بعد کمی نمک میزنم ، همین

به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌ 
ملس دوس داری هیچی نریز  اما اگ جوره دیگ میخای درست کنی رب انار میریزن برا ترش شندش

امتحان میکنم عزیز، چقد بریزم؟

به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌ 
صاف میکنی غلیظ هست یا آبکی بعد رو سینی سلفون میکشی یانه

نه غلیظ میشه ، میزارم تو خونه خشک بشه که گرد و خاک نشینه روش