2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 70 پست
من سر کار میرم هم رشته ایشونم فقط درامدم فعلا از جای دیگس تا فارغ تحصیل بشم درک نمیکمتون اگه قرار ...

منم شمارو درک نمیکنم چطور معنی زندگی مستقل رو درک نکردید پدر مادر اگر بخوان و شما بخواید میتونن کمک کنن اگر نخوایید هم نه در ضمن هیچ اشکالی نداره اگر همسر کسی از پرورشگاه باشه 

اون لفظ دهاتیتونو رو حساب این گذاشتم که فک کردم ایشون اهل روستا هستن و شما از کلمه مناسبی استفاده نکردید ولی گویا شما کلا به یک سری از آدمها از بالا به پایین نگاه میکنید 

درکل عزیزم بدون باز کردن سنگاتون با هم به نتیجه ای نمیرسید با هم صحبت کنید شاید یکیتون تونست اون یکی قانع کنه

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

والا ما دختر جهاز میده پسر خونه و مراسم عروسی ایشون میگن خانواده من قرونی خرج نخواهند کرد همش خودم ...

همه جا دختر جهاز میده

پسرم وظیفه عروسی و خونه

این قانونه ک سرپناه بگیره واسه زن و بچش

چیزی نیست ک فقط تو خانواده شما رواج داشته باشه

خوب وقتی پدرشون ندارن ک کمک کنن..خودش اینقدر درک و فهم داره ک بگه خودم تهیه میکنم و دروغ گو هم نیست

قرار نیست همه چی ب راحتی بدست بیاد...باید کسی رو دوس راشته باشی ک متاسفانه شما نداری

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دزس عبرت براتون که اول عمرتونو چندسال پای کسی که نمیدونید در آینده واکنشش و رفتاراش چجوریه تلف نکنید ...

عزیزم پسر خیلی خوب و سالمی هست همون اول دوستی هم گفتم بیاد خواستگاری شخصا اومد با مامانم حرف زد شرایطتشو گفت مامانم اون زمان بخاطر اینکه از شهر دیگه بود من درس میخوندم نه گفت ولی به من گفت وضعیتت جفتتون معلوم بشه بعدا از اون زمان هنوز در ارتباطیم حقیقتا انچنان وابستگی عاطفی ندارم چون زیاد بهم نزدیک نشدیم این مدت چه احساسی چه هرچی خیلی محترمانه و دوستانه بوده رابطمون تا این اواخر

من میدوتستم خرج تحصیلیشو خودش میده ولی دیگه در این حد نمیدونستم که صفر صفرههه

منم شمارو درک نمیکنم چطور معنی زندگی مستقل رو درک نکردید پدر مادر اگر بخوان و شما بخواید میتونن کمک ...

ایشون از دهات و روستا هستن😐 وقای از دهاتن بگم شهریه؟؟؟؟

من نمیگم ایشون بد یا خوبه 

میترسم هم کفو هم نباشیم

چون دوست داشتن برای ازدواج شرط کافی نیست!

همه جا دختر جهاز میده پسرم وظیفه عروسی و خونه این قانونه ک سرپناه بگیره واسه زن و بچش چیزی نیست ک ...

حرف شما وقتی درسته که طرف خودش توانایی خرید یا تهیه خونه و ماشین و عروسی رو داشته باشه

نه که خودشم نداره تازه سال دیگه طرحش شرو میشع!

پس اندازم نداره تا چندسال باید کار کنه بتونه تهیه کنه اینارو😐

عزیزم پسر خیلی خوب و سالمی هست همون اول دوستی هم گفتم بیاد خواستگاری شخصا اومد با مامانم حرف زد شرای ...

خوبه خیلی چیزا رو رعایت کردین...

اما خیلی چیزا رو هم راحت بهش گفتی حالا تو میدون عمل میبینی که شرایط فرق داره...

فکراتو بکن چون بعد شمایی و همسر و خانوادش... ببین میتونی اینارو در کنار حسن هایی که داره تحمل کنی؟ بهش جواب بده...

ولی اصلا خونه مادرت نشینیا... 

چون بعدا بجای فکر درست و در نظر گرفتن دلسوزی شما و خانواده شما ممکنه بگن لابد دخترش مشکلی داره که بدون چون و چرا همه چیز رو ساده میگیرن و راحت قبول میکنن

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
ایشون از دهات و روستا هستن😐 وقای از دهاتن بگم شهریه؟؟؟؟ من نمیگم ایشون بد یا خوبه  میترسم هم ...

من این حرفو به خاطر اینکه گفتید آدم بره از پرورشگاه شوهر بگیره گفتم حالا مهم نیست انشالله که بین ما سوتفاهم پیش اومده 

چیزی که واضحه اینه که واقعا شما از دو فرهنگ کاملا متفاوت اومدید و واقعا درست میگید علاقه کافی نیست و احتمالا به مشکل بر میخورید حتما قبل از هر تصمیمی به مشاوره قبل از ازدواج مراجعه کنید 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

خوبه خیلی چیزا رو رعایت کردین... اما خیلی چیزا رو هم راحت بهش گفتی حالا تو میدون عمل میبینی که شرای ...

اینا رو بخاطر خودت گفتم چون دیدم از الان داری حرص میخوری حرفتونو محترمانه و یا مادرت بزنه بگه که ما براتون سخت نمیگیریم اما اینطور نباشه که خواسته های معقول دخترم نادیده گرفته بشه ...

ببین اول یه خورده جدی بگیر بعد که آدم تو زندگی بره طرفشم خوب باشه ملاحظشو میکنه

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خوبه خیلی چیزا رو رعایت کردین... اما خیلی چیزا رو هم راحت بهش گفتی حالا تو میدون عمل میبینی که شرای ...

درست میگی نباید همه چیزو راجب خودم و خانوادم میگفتم

بعصی وقتا که فک میکنم میگم کاش نمیگفتم یه سری چیزا تو خانواده ها میمونه بین خودشون نباید گفته بشه....اشتباه کردم