2821
2789
عنوان

خسته شدم

87 بازدید | 10 پست

بچع ها من امسال کنکور دارم تجربی هستم من به طور پیوسته از هفتم تا دهم خوندم الان که دوازدهمم خسته شدم ولی بازم میخونم البته نه خیلی مامانم رو اعصابمه به خدا خسته شدم چپ میرم راست میرم میگه کنکور داری  میخوام یه کاری کنم کنکور داری 

امروز گفتم مامان فک نکنم امسال قبول شم  اخه نه کلاسی رفتم و نه حتی کتاب کاری گرفتم دروغ نبلشه کتابکار زیست دارم 

بعد گفتم مامانم خیلی دوست دارم هلال احمر ثبت نام کنم 

برداشت گفت مگه مردی کنکور قبول نشی که بری هلال احمر 

تازشم قبولم نشوی عین سگ میخونی که سال بعد قبول شی چیکار کنم؟؟ 😭😭😭

حالم از هر چی آزمونه و کنکوره به هم میخوره خوشحالم که دیپلم گرفتم خوشحالم که سال اخرمه

کنکور قبول بشم نشم سال آخرمه دیگه

خیلی خوشحالم که خلاص میشم

بدم میاد 

کلی خاطره بد دارم

این دو سه سال اخیر

همش تو استرس بودم

خوشحالم که دارم از این برهه زندگیم نجات پیدا میکنم

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالم از هر چی آزمونه و کنکوره به هم میخوره خوشحالم که دیپلم گرفتم خوشحالم که سال اخرمه کنکور قبول ب ...

منم خیلی خوشحالم فردا اخرین امتحانه ولی به خدا خسته شدم که همش کنکور 😭😭

کاری رو انجام بده خودت فکر میکنی درسته نه مادرت 

وقتی  حتی توی انتخاب رشته دبیرستان منم دخالت کردن منظورم اقواممون هست چیکار کنم 

تا حرف هم بزنم دوسه تا اشک میریزه بدتر اعصابم رو خورد میکنه

این حرفا رو به ماااام سال کنکور میزدن 

هنوز کنکور که ندادی به مادر گفتی هلال احمر بری 

الان فقط به فکر کنکورت باش روزای آخر فقط بخون 

این روزای آخر خیلی مهمه 

من یه نصیحتی بکنم اگه دوست داری تربیت معلم بزن خیلیم خوبه من اگه برگردم به عقب تربیت معلم میزنم 

ولی وارد راهی شدم که باید برای پیشرفتم باید دوباره کنکور بدم البته سال بعد 

وقتی  حتی توی انتخاب رشته دبیرستان منم دخالت کردن منظورم اقواممون هست چیکار کنم  تا حرف ه ...

اون موقع یه دختر ۱۴ ساله بودی اما الان یه دختر بالغی

مسیری که تو زندگیت در پیش میگیری باید از درست بودنش اطمینان داشته باشی ؛ وقتی مطمعن شدی تو مسیر در پیش گرفته شده شکی نیست مسمم باش 

فعلا اعصابت رو خورد نکن چون کنکور داری بعد کنکور یه بار بامامانت  بشین خیلی منطقی بگو می دونم مادری و از همه بیشتر نگران منی ولی اجا زه بده خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم و چند سال دیگه بابت آزادی که تو انتخاب های زندگیم دادی باعث افتخارت بشم . مطمعن باش پشیمونم نمی کنم 

2823
2791
2779
2792