بچه ها من این ماه سوم اقداممه از یه ماما مشاوره زودتر باردار شدن گرفتم به جز یک سری نکات غذایی از خواسته سونو فولیکول غالب بدم و با سونو و کیت تخمک گذاری و نزدیکی به موقع جواب بگیرم ولی دکترا معمولا سونو نمیدن منم تا حالا سونو واژینال انجام ندادم ۲۵ سالمه به نظرتون انجام بدم؟
روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دکترا خیلی سونو واژینال میخوان برای نازایی که هردفعه سونو واژینال باید بدی ولی ضرر نداره که انجام ...
پس چرا سونو تخمدان از رو شکم گرفت برامن
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
برا اندازه فولیکول باید سونو واژینال بدی با نسخه پزشک محاسبه کن روز تخمک گذاریت و برو یا ب دکتر بگو ...
هردو جورش میشه
ازمن سونو شکمی گرفت
منم واقعا خیلی دپرس شدم حالا این ماه خدا بخواد سونو میدم ببینم چی میشه
منم هفته دیگ باید برم سونو
روز ۱۳سیکلم میرم