2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلت می خواد نباشی اصلا یا همش خوابی تا ۱۲ ظهر یا بی خوبی تا ۵ صبح های استخوان هات همش درد میکنه هر روز که بیدار می شی می گی کاش نبودم 

خسته ای از همه چی بی حوصله به خودکشی هم فکر می کنی و...

من دلت می خواد نباشی اصلا یا همش خوابی تا ۱۲ ظهر یا بی خوبی تا ۵ صبح های استخوان هات همش درد میکنه ه ...

همشم خسته ای و دلت گرفته ولی دیگه گریه جواب گو نیس

دلت هیچ غذایی رو هم نمی خواد 

آره منم یه مدت افسردکی داشتم 

افسردگی دلایل مختلف دارد 

ممکنه از دست کسی ناراحت باشی واین حالتو بد کرده باشه 

ممکنه از بی پولی باشه که این روزا همه یه جوری در گیرشن !!!ولی افسردگی از هر نوعی که باشه درمان دارد 

خودت باید به خودت کمک اگه از دست کسی ناراحتی طرفو ببخش نه این که طرف لایق بخشش باشه نه به خاطر این که شما لایق آرامشی واین حالتو خوب میکنه 

نوشیدن آب خنک ،ورزش یوگا ،پیاده روی به درمان افسردگی کمک میکنه یه مشاور خوب که بتونی باهاش راحت درد دل کنی و.....

من خواهرم افسردگی شدید داشت بخاطر مرگ ناگهانی شوهرش
خیلی حالش بد بود برعکس بقیه که گریه می کنن توی این شرایط و از همه دور میشن خواهر من الکی می خندید برای خودش مهمونی می گرفت
یهویی وسط مهمونی میزد زیر گریه
اول ما فکر کردیم مواد یا قرص مصرف میکنه اما یکی از دوستاش یه روانپزشک به ما معرفی کرد به اسم دکتر بابک ثابتی و ایشون تشخیص افسردگی ناشی از سوگ یا مرگ رو تشخیص دادن
الان خواهرم داره دارو مصرف می کنه و رفتارش خیلی بهتر شده قبلا هیچ کنترلی روی رفتارش نداشت