2777
2789
عنوان

محاصباتم درسته؟؟؟

137 بازدید | 17 پست

طلا اگه بخره  ادم با سی میلیون  میشه 17گرم طلا 17 گرم طلا تا 5 سال دیگه 3 میلیون هم بشه پولش میشه 50تومن ولی بانک اگه سود بیاد و بهش دست نزنه میشه  ماهی 600 تو 48 ماه میشه 30 تومن 

با 30 خودش میشه 60 تومن پس انقدرام جای بحث نداره حدودا یک اندازس سودشون ولی بانک استرس نداره تازه رو سپرده ادم وام و هزار تا مزیتم بت میدم در ضمن اگه تو شرایط سختی گیر کردی میکشی از بانک بیرون من به این تحلیل رسیدم نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محاصباتت غلطه محاسبات درسته بعدش طلا اومدو شدو گرمی ده تومن اونوقت میفهمی اشتباه بوده محاسبت همونجوری ک از سال ۹۲ تا الان از گرم صد تومن شده ۱۵۰۰ یعنی ۱۵ برابر 

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  

موافق نیستم باهات

طلا معلوم نیست گاها خیلی بالا میره

پول ارزشش خیلی پایین میاد

با همون ۳۰ تومن سال دیگه به اضافه طود باتکیش امکان نداره بتونی همون گرم طلا بخری

من آبان ماه ربع سکه گرفتم ۳ میلیونو ۶۰۰ تومن الان شده ۶ میلیونو ۲۰۰ تومن 

سود بانکی ۴ تومن در ۶ ماه هیچوقت ۲ونیم میلیون نمیشد

پس طلا بهتره

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

محاسباتتون اشتباست چون تورم پولتون رو تا پنج سال حساب نکردید اینایی که طلا میخرن نوسان میگیرن یعنی گرون میشه زودی میندازن به یه بدبخت از همه جا بیخبر باز میاد پایین دوباره از اون بیچاره میخرن باز گرون شه میفروشن تا پنج سال چند برابر میشه پولاشون اگه تورم نباشه سود بانک خیلی بهتره

به بانک ها اعتباری نیس حقیقتن ولی طلا مستعمل بخر ضرر نکنی هر وقتم بخوای پوله

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
موافق نیستم باهات طلا معلوم نیست گاها خیلی بالا میره پول ارزشش خیلی پایین میاد با همون ۳۰ تومن سا ...

دقیقا دو و نیم میلیون میشه سود بانکیش 

ماهی ششصد تومن ششماه میشه سه و نیم میلیون 

محاصباتت غلطه محاسبات درسته بعدش طلا اومدو شدو گرمی ده تومن اونوقت میفهمی اشتباه بوده محاسبت همونجور ...

92 تا الان ده ساله 10 سال سود اون پول حدودا 80 میلیونه شایدم بیشتر چون پول خودش زیاد داره میشه و سودشم زیاد میشه 

محاسباتتون اشتباست چون تورم پولتون رو تا پنج سال حساب نکردید اینایی که طلا میخرن نوسان میگیرن یعنی گ ...

منم هرکیو دیدم تو طلا سود کرده یا دلال بوده یا حداقل بیست سال صبر کرده که تازه اون بیست سال تو بانکم همین جواب و میداده بهش