2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو بخون کلا توضیح داده ، عالیه

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
فارسی انگلیسی یا فقط انگلیسی

کلا انگلیسی هست ولی سخت توضیح نداده

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
منم میخام دولینگو شرکت کنم میگن راحتتره، نمی‌دونم چجوریه

نه واقعا به اون شکل اسون تر نیست

دوستان کلاس های ویژه ایلتس و تافل مارو از دست ندید که جلیه اولمون هم رایگانههههه😍

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍
کتاب 

ببخشید فرق آیلتس با تافل چیه 

میشه یه کوچولو توضیح بدید🥰😕

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
اعتبارش کم نباشه؟؟!

دولینگو داخلیه 

آیلتس بین المللی

ببخشید فرق آیلتس با تافل چیه  میشه یه کوچولو توضیح بدید🥰😕

اگر سعی در ارائه درخواست برای پذیرش در دانشگاه‌های آمریکایی را دارید، به طور حتم آزمون تافل بیشتر به شما کمک می‌کند اما اگر می‌خواهید در سایر کشورها پذیرش داشته باشید و مکالمات روزمره انگلیسی خود را نیز مورد ارزیابی قرار دهید، آزمون آیلتس برای شما مناسب خواهد بود.

هر دو سطح زبان شما رو مشخص میکنه و تو ایران جفتش عالیه

داخلی به چه دردی میخوره اصلا

داخلی فقط تو ایران میتونی ازش استفاده کنی 

مثلا اگر بخوایی دکترا بخونی باید حد اقل مدرک یکی از همین آزمون های داخلی رو داشته باشی برای پذیرش دانشگاه 

ولی آیلس و تافل بین المللی هست قیمت هاشون هم خیلی بالاتره 

مثلا قیمت آزمون آیلس الان شیش میلیون و نیم هست 

ولی آزمون های داخلی تقریبا ۳۰۰ ...۴۰۰ حالا