2777
2789
عنوان

حرصم گرفته....😒

87 بازدید | 7 پست

بابام 3تا خونه داره یکی خودش نشسته ویکی داده احاره یکی هم داده به خواهرم وشوهرش نشستن ومن خونه سازمانی میشینم ولی کرایه نمیدم حرصم گرفته که خونه داده به خواهرم وفرق گذاشته شما بودین چی کار میکردین؟؟کسی هست خواهرش تو خونه باباش مستقل بشینه؟؟وخودش جای دیگه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب تو خونه داری دیگه اجاره نمیدی تو این وضعیت اجاره ها دوس داری خواهر اسیر صابخونه و اجاره بشه عجب  

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

خوب تو خونه داری دیگه اجاره نمیدی تو این وضعیت اجاره ها دوس داری خواهر اسیر صابخونه و اجاره بشه عجب ...

فرق گذاشتن من یه مبلغ کمی اجاره از حقوق شوهرم کم میشه

خواهرت کجا مینشست؟؟الان کجا میشینی؟

خواهرم مستاجربود..ولی خانواده شوهرش بهش میرسیدن یا پدر خودم 

الان خونه ساختیم..خواهرم بااینکه مستاجر بود زودتر ازمن خونه خرید..چون خانواده همسرش حامیش بودن.ولی خانواده همسرمن وضع خوبی ندارن برای کمک

خواهرم مستاجربود..ولی خانواده شوهرش بهش میرسیدن یا پدر خودم  الان خونه ساختیم..خواهرم بااینکه ...

پدر من که به من نمیرسه یه زنگم نمیزنن چه برسه به رسیدن..ولی بین من وخواهرم خیلی فرق میزارن 

2790
2778
2791
2779
2792