2777
2789
عنوان

دو‌روزه قهریم

304 بازدید | 11 پست

من و همسرم چن ماهیه ازدواج کردیم ازدواجمونم سنتی بود. عاشق همیم ..  یه ساله ک میشناسمش کلا با خواستگاری و نامزدیو عروسی شده یه سال و دوسه ماهی 

من خونم تهرانو الان اومدم خونه ی پدرم شهرستان دیروز مهمون خونه ی دختر داییم بودم نزاشت برم میگفت طرف حامله س وزنش  دو برابر شده براش سخته از طرفیم اون  دعوتت کرده قرار نیس همیشه بهش زحمت بدیو چون تا حالا چند باری رفتم حتی پاگشامم کرد ولی خب قسمت نشده بیاد تهران مهمونیش کنم  گوشه ی از زحماتشو جبران کنم ... خلاصه هزار و یک دلیل و بهانه اورد که نرم  خواهرم و زن داداشم رفتن و من خونه موندم باهاش قهر کردم واقعا بهم برخورد  پیش اونا  چون طرف یک هفته منتظر من بود بخاطر من مهمونیشو هی عقب مینداخت  خلاصه نرفتم .. حالا از  یک شنبه عصر ما قهریم هی زنگ میزد. درست حسابی جوابشو نمیدادم ازشم ناراحتم بخاطر حرفش .. من چند روز قبل این مهمونی خونه ی پدر شوهرم بودم مریض بودم برگشته بهم میگه خودتو زدی به مریضی که از اونجا زود بیای در حالی ک من واقعا اونجا بهم خوش میگذره و بهم احترام میذارن دلیلی نداره به دروغ بگم مریضم از این حرفش خیلی ناراحت شدم

دو روزه ازش بی خبرم نه اون زنگ زده نه من به نظرتون مقصر کیه هیچ وقت بهم گیر نمیده  ولی چرا این مهمونیو کوفتم کرد واقعا حرفایی میزد میدونستم بهونس ... دعواهای چند ماه پیشو وسط میکشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اخه 😔  من دلمم براش تنگ شده ولی اگه بهش زنگ بزنم پرو تر میشه

من ۹ سال منت کشیدم غرور برای خودم نذاشتم الان ۳۵ روزه قدم از قدم برنداشتم چون دیگه مهری نمونده بزار یبار ببین منتتو میکشه و براش ارزش داری