2777
2789
عنوان

میوکاردیت

2673 بازدید | 21 پست

عزیزان کسی میوکاردیت داشته یا از نزدیکان؟؟

آیا میشه بطور کامل درمانش کرد یا تا آخرعمر مراقبت میخواد؟؟؟

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

من داشتم دکتر گفت مال تو مث یه بیماریه فصلیه و رفع میشه

یه مدت دارو خوردم خوب شدم 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا کسانی که دچار میوکاردیت میشن سه دسته ان

یا زبونم لال فوت میشن

یا مقداری خوب میشن و یه درصدی باهاشون میمونه

یا کاملا خوب میشن و به حالت قبل برمیگردن

وضعیت همسر من به شدت حاد بود طوری که وقتی بستری شد دکترش گفت براش دعا کنید معجزه بشه کارکرد قلبش یک سوم شده بود ولی به قول چندتا دکتری که دیدنش گفتن مهمترین فاکتوری که داره اینه که جوان هست و سالم و اهل ورزشم بود همیشه شاید همین باعث شد به شکل معجزه آسایی قلبش برگشت کامل 

اگر شدید باشه بله ولی اکثریت خفیف دارن و حتی خیلیا نمیدونن تا اکو ندی مشخص نمیشه دکتر همسرم میگفت بی ...

سلام وقتتون بخير

عزيزم ميشه منو راهنمايي كنيد، مادرم مشكوك به ميوكارديت هستن ولي شهرستانم و دكترا تشخيص نميدن، ميشه درخواست دوستيم رو قبول كنيد يا بفرماييد كه مشكل همسرتون رو چطور تشخيص دادن؟ كدوم دكتر؟ 

عزمزم چه دارویی خوردین شما؟

مایوکارمت وانس

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
کلا کسانی که دچار میوکاردیت میشن سه دسته ان یا زبونم لال فوت میشن یا مقداری خوب میشن و یه درصدی با ...

عزیزم‌منم میوکاردیت و التهاب عضله قلب دارم و عملکردقلبم ۴۵تا ۵۰ درصد هست الان باید دوباره برای التهاب قلبم ام ار ای بشم 

خیلی نگرانم و گاهی قلبم انگار داغ میشه وداعی حس میکنم دکتر فقط بهم پرانولول داد