2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرطان روح خیلی بد تره ...

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
اسمش ترسناکه اوایلش وحشتناکه خدا برای کسی نیاره وقتی میفتی توش عادی تر میشه

واقعا؟؟

عزیزم میشه بگی کی سرطان داره؟

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
من مامانم دوسال پیش سرطان داشت خوب شد خدارو شکر ولی الان رو پاش یسری دایره پوسته پوسته اومده و بعضیا ...

عزیزم اول تاپیکت باید اینو می‌زدی تا ببینن و نظر بدن البته اینجا اصلا جایی خوبی برای پرسیدن سوال پزشکی نیست

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
واقعا؟؟ عزیزم میشه بگی کی سرطان داره؟

اره واقعا اینو وقتی گریه میکردم یکی بهم گفت ک اسمش ترسناکه نترس و بعد خودم تجربه اش کردم 

البته شرایط بیمار ها فرق داره متاسفانه مادرم درگیر شدن و خوشبختانه حال عمومی خوبی داشتن و همین قوت قلب بود برامون 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
من مامانم دوسال پیش سرطان داشت خوب شد خدارو شکر ولی الان رو پاش یسری دایره پوسته پوسته اومده و بعضیا ...

سرطان چی داشتن؟

بد ب دلت راه نده شاید مشکل پوستی هست 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱