2777
2789
عنوان

خانوما چرا نمیتونم تمرکز کنم ؟

244 بازدید | 13 پست
از صبح میخوام دو صفحه درس بخونم فکرم همه جا میره الا درس و نمیتونم تمرکز کنم همش دلم میخواد تو نت بگردم یا بخوابم و بخورم از خودم بدم میاد به نظرتون تنبلیه یا افسردگی اخه این عادت از بچگی داشتم از دوران دبیرستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکرم من از تنبلیم میدونم ...برا زیاد شدن تمرکز چند تا روش هست تمرین کن ..تو نت بزن میاره...مثلا یکیش...با مداد رنگی های مختلف مثلا با رنگ سبز بنویس ابی و بدون توجه به چیزی که نوشتی خوندنی اسم رنگی که می بینی رو بگو...تند تند پشت سر هم .فهمیدی منظورمو؟؟
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
اره منم همش فکرم جای دیگه هست منم از تنبلیه پس چطوری بقیه میتونن درس بخونن الان جمعه دو تا امتحان دارم فقط الکی کتاب دستمه مطاللعه مفید شاید 3 دقیقه بشه
من دو روز دیگه دارم هیچی نخوندم اصن وقتی می بینم هیچی مفید نیس برام و یاد نمیگیرم حجم کتاب دلسردم میکنه خخخخ...اینطوری بخونم ده سال باید بخونم
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
من درس خوب میفهمم ولی مشکل من اینه که نمیرم سر درس. کتابا جلوی چشام هستن همش توی نت میگردم. شوهرم خونه نیست . لااقل از ترس اون میشینم میخونم ولی وقتی تنهام بیخیالم. اصلا انگار نه انگار بیست روز دیگه امتحان دارم.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷