2777
2789
عنوان

ضربه به سر نوزاد ۱۵ ماهه

915 بازدید | 60 پست

سلام،شبی جلو در مادرشوهرم بودیم بچه رفت تو بیلچه شو بیاره در رو روی من بست بعد من چن بار آیفون زدم مادرشوهرم داشت با تلفن حرف میزد بچه ام نرسید سه تا پله دارن ک برسن به سالن،من صدای افتادنشو شنیدم و صدای گریه شو ک ضعف کرد،خیلی صدا کردم تا درو باز کرد بچه ام سیاه شده بود،الان کنارم خوابه و من نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم میگفت پاهاش رو پله بوده و سرش رو زمین اصلا بچه ام عصری هم تو ماشین رو پام بود با ترمز ماشین با سر رفت تو داشبورد.کمکم کنین خیلی ناراحتم 

سریع ببرش بیمارستان بگو کله اش خورده زمین فوری عکس بگیرن

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی

چقدر خوب مراقبین

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب مراقبین

استفراغ کرد ببرین نذار چند ساعت بخوابه یا اگر می تونین الان ببرین

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه ام ترسید بخاطر تایپ کیبورد بعضی کلمات اشتباه شدن،چیکار کنم بچه ام بهونه اونجا رو نگیره و حواسم ...

یک کم درست تر تو صبح بده..این اتفاق چند ساعت قبل بوده..حالت خاصی بعد صربه داشت..

خون از بینی‌اش اومد یا نه..

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
ب این فک نکردم چون آب خورد بهتر شد،ولی دست میزاشت رو سرش هی.فردا ببرم دیر میشه؟

اره فردا دیره ببر بیمارستان بگو الان این اتفاق افتاده و سرش درد میکنه

بگی عصر اتفاق افتاده قبول نمیکنند

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی
بچه ام ترسید بخاطر تایپ کیبورد بعضی کلمات اشتباه شدن،چیکار کنم بچه ام بهونه اونجا رو نگیره و حواسم ...

همیشه پیشش باش اینجا اونجا نداره ماشین که بغلت بوده خودت باید دلت برای بچت بسوزه برادر من در اثر ضربه به سرش مننژیت گرفت مادرم اصلا بهش نمی رسید ولش کرده بود به امید خدا

یک کم درست تر تو صبح بده..این اتفاق چند ساعت قبل بوده..حالت خاصی بعد صربه داشت.. خون از بینی‌اش اوم ...

ساعت ۸ و نیم خون نیومد،حالت خاصی هم نداشت فقط سیاه شده بود،وقتی بغلش کردم گریه کرد و آروم شد