2777
2789
عنوان

پزشکی کجایی 🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 7295 بازدید | 63 پست
پس حله دیگه نگران چی هستی  رشته های تاپ قول میدم قبولی  بخدا امسال اینقدر راحت شده قبولی ...

جدی عزیزم؟؟نگاه کن من الان خو ۱۴۰صحفع تشریحی فقط مال زیست از جاهایی ک بیشتر سوال میاد نکات مهم خو میخونم هرروز ی ازمونش جاهایی ک میدونم خیلی مهمن یا یادم میرن مینویسم هرروز مرور کنم بعد دینی هرروز کتابو میخونم آزمون میدم همینجوری پیش میرم فک کنن ایقد اعتماد به نفسم پایین گفتم یعنی میشه امپزش ابتدایی قبول شم میشهههههه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدی عزیزم؟؟نگاه کن من الان خو ۱۴۰صحفع تشریحی فقط مال زیست از جاهایی ک بیشتر سوال میاد نکات مهم خو می ...

آموزش ابتدایی فک نکنم قبول شی چون صددرصد پزشکی قبولی با این درصد ها 🥰❤️من جای شما بودم کلاهم رو مینداختم  بالا ، با خیال راحت ادامه  جمع بندیم رو میکردم .‌

حتما مهربونم 🌷♥️ آرزوی موفقیت  امتحان تخصص شنیدم سخته ولی مهم توکل به خدا و تلاشه . خدا کریمه ...

منونم عزیزم.انشالله ک شماهم همیشه موفق باشین  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟