2777
2789
عنوان

پزشکی کجایی 🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 7295 بازدید | 63 پست
اگه درست قبلا خوب بوده یعنی پایه قوی ای داره ‌. خیلی ها سر جلسه خراب میکنن هزار اتفاق می‌افته سر جلس ...

نه من مشکلاتم چیز دیگه ای بود نتونستم بخونم خوب و استرس الان خوندم اولین بار خونده میخوام برم سر جلسه درصدامو ک بهت گفتم من زیست رو۷۰درصد مسلطم ک ۵۰بزنم رو شیمی حفظیات و مفاهیم مسلطم با اسید و باز و تعادل و غلظت و ..دینی قویم ادبیات هرروز لغات مروز میکنم قرابت قویم ارایه میخونم عربی ترجمه خوبم هرروز مرور میکنم ریاضی حد و مثلثات و مشتق و کاربرد و امار خوندم فیزیم دهم و دوازدهم ولی چون محاسبات ضعیفم اینارو خوندم ک تموم کنکورارم کار کنم ۲۵اینجوری بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط توروخدا درساتونو یاد بگیرید بجای حفظ کردن الان اکثر دکترا بیسوادن و جون مردم ارزشی براشون نداره کمتر دکتری پیدا میشه که واقعا باسواد باشه و چیزایی که خونده رو یاد گرفته باشه آدم کیف می‌کنه می‌ره پیش همچین دکتری

وای با چ درصدای نسبتا خوبی شدن ۲۸هزار

بستگی داره چه کنکورب باشن 

مهم رتبه ها هستن 

یکی شده بود ۴۳ هزار و پردیس فرهنگیان آموزش ابتدایی آورده بود . اون هم رتبه در منطقه . فرض کن ظرفیت های امسال دو برابر شده یعنی ....

منم ۸/۹سال پیش تو وضعیت تو بودم اما الان اینجام تا ۵ صبح . ولی دوسش دارم 

یه سوال

کنکورهای سالهای پیش رو بزنم

اثری داره؟

ممنون میشم جواب بدید

همیشه چرخ و فلک زندگی ثابت نمی‌مونه...😎💪🎡 
نه من مشکلاتم چیز دیگه ای بود نتونستم بخونم خوب و استرس الان خوندم اولین بار خونده میخوام برم سر جلس ...

پس حله دیگه نگران چی هستی 

رشته های تاپ قول میدم قبولی 

بخدا امسال اینقدر راحت شده قبولی که فکرش رو هم نمیکنی ‌‌سر جلسه امتحان راحت و بدون استرس برو ☘️♥️ 

فقط توروخدا درساتونو یاد بگیرید بجای حفظ کردن الان اکثر دکترا بیسوادن و جون مردم ارزشی براشون نداره ...

پزشکا سواد دارن بعضی هاشون حوصله ندارن . مهمترین درس یه پزشک درک مریضشه اما متاسفانه به خاطر شیفت ها و سنگینی کارشون وقت و حوصله این یه مورد رو ندارن 

منم اگه قبول بشم که چشم حتما 🌸🤭

دوستان یه سوال اگر کنکور ها رو خوب تحلیل کنیم چقدر میاد رو درصدا؟

خیلیییی 

از نظر من ۳۰ عمومی ها حتی تا ۴۰ هم میرسه ولی اختصاصی ها ۲۰ البته برای پایه متوسط 

منم ۸/۹سال پیش تو وضعیت تو بودم اما الان اینجام تا ۵ صبح . ولی دوسش دارم 

خدا قوت 🥰♥️ خسته نباشی خانم دکتر  

فقط شما خودتون میتونید درک کنید که چه سختی هایی داره . اما خب از نظر من با وجود همین سختی ها بازم لذت‌بخشه 🥺❤️

خدا قوت 🥰♥️ خسته نباشی خانم دکتر   فقط شما خودتون میتونید درک کنید که چه سختی هایی داره . اما ...

مرسی عزیزم . امیدوارم خودتم این حس ها رو تجربه کنی 

لطفا برای شادی روح خواهرم سحر صلوات بفرست ❤️🥀