2777
2789
عنوان

پزشکی کجایی 🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 7290 بازدید | 63 پست
گل بگیرن در این پزشکیو

عه خوبین شما 

دانشجو پزشکی هستین درسته ؟ 

ای کاش جای شما بودم . من ۹۰ درصد مشکلاتم فقط با قبول شدن تو رشته پزشکی درست میشه ‌‌خیلی سخته درسته ‌و اما برای خیلی ها ارزوعه.  

این سهمیه شما میشه همون ۵ درصد ایثارگران  ظرفیت های امسال خیلی زیاد شده ‌و همه میگن تا رتبه ۸۰ ...

عزیزم میشه بگی من با این درصدا امسال چی قبول میشم تقریبا منطقه سه هم هستم ادبیات۴۵دینی۸۰عربی۴۵زبان۵زیست۵۰شیمی۴۰ریاضی و فیزیک۲۵/۳۰

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همینکه از این کنکور رد بشم .درس خوندن که درس خون هستم اما تحمل حرف و ناامیدی های اطرافیانم رو ندارم ...

اگه حرف دیگران برات مهم باشه ،دوران دانشجویی هم همچنان باهات هست و اذیتت می‌کنه،مطمئن باش؛ اینو بدون یه نفر که داره میگه نمیتونی قطعا یا از روی حسادت این حرفا رو بهت میزنه و یا خودش یه روز نتونسته از پسش بر بیاد👍

ممنونم عزیز دل ♥️  ان شاالله شما هم موفق باشید

ممنون عزیزم.پزشکی انتها نداره.الان من به فکر تخصص هستم ولی متاسفانه شرایطم اوکی نیس با بچه و متاهلی.دعا کن بشه ک بخونم و قبول شم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
بچه های شاد چرا نمیشه بیو گذاشت امروز زیاد گذاشتم میگه بیش از حد مجاز

من قبلاً شاد داشتم نمیشد بیش از یه تعداد حرف میزنم غیر مجاز . کمی از بیوت حذف کن درست میشه 

عزیزم میشه بگی من با این درصدا امسال چی قبول میشم تقریبا منطقه سه هم هستم ادبیات۴۵دینی۸۰عربی۴۵زبان۵ز ...

نمی‌دونم والا . برو تخین رتبه بزن 

ولی ماشالله درصد های خوبی داری فک کنم با توجه به امسال رشته های تاپ رو بیاری 

اگه حرف دیگران برات مهم باشه ،دوران دانشجویی هم همچنان باهات هست و اذیتت می‌کنه،مطمئن باش؛ اینو بدون ...

آره دقیقا درست میفرمایی . اما خب با قبول شدن دیگه برم خوابگاه ازشون دور میشم . من حرف اطرافیانم برام مهم نیست . البته جز خونوادم . نه اینکه مهم نباشه نه ، فقط اینکه زیاد ناراحت نمیشم  . همین افرادی که میگم جزو خونوادم هستن‌. 

ممنون عزیزم.پزشکی انتها نداره.الان من به فکر تخصص هستم ولی متاسفانه شرایطم اوکی نیس با بچه و متاهلی. ...

حتما مهربونم 🌷♥️ آرزوی موفقیت 

امتحان تخصص شنیدم سخته ولی مهم توکل به خدا و تلاشه . خدا کریمه خودش همه چیز رو همون‌طور که صلاح باشه با تلاش خودمون حل میکنه . برای شما هم مطمینم موفق میشین 😍

عه خوبین شما  دانشجو پزشکی هستین درسته ؟  ای کاش جای شما بودم . من ۹۰ درصد مشکلاتم فقط ب ...

ولی پزشکی یه سال دو سال نیستا شاید تا ۱۵ سال یا بیشتر هم طول بکشه  باید دیوانه رشته باشی و یه حجم عظیمی درسو فرو کنی تو مغزت😓😅حتی بعد از فارغ‌التحصیلی هم باید همچنان مطالعه داشته باشیم بروز باشه اطلاعاتت👍

نمی‌دونم والا . برو تخین رتبه بزن  ولی ماشالله درصد های خوبی داری فک کنم با توجه به امسال رشته ...

ایشالله بهش می‌رسی ،اگه عاشق رشته باشی خیلی دوران قشنگیه،فقط دانشجو های پزشکی خیلی دچار افسردگی میشن کنارش باید یه چیزی که حالتو خوب می‌کنه مثل موسیقی ،ورزش و...داشته باشی😉🥰☺️

ولی پزشکی یه سال دو سال نیستا شاید تا ۱۵ سال یا بیشتر هم طول بکشه   باید دیوانه رشته باشی ...

عه شما دانشجو پزشکی هستین 

من وقتی یه پزشک یا دانشجو پزشکی میبینم تا چند روز بکوب درس میخونم . بعضی مواقع که انگیزم میافته خودم رو میزنم به مریضی میرم بیمارستان کلی انگیزه میگیریم برمی‌گردم 😍🤭🥰 

آره من عاشق پزشکیم 

سخته واقعا . ان شالله موفق باشید و همینطور با انگیزه و انرژی ادامه بدین🤩